torstai 30. heinäkuuta 2009

Rikin eka mätsäri ja muuta pulinaa..


Kääppänät järjestivät tänään mätsärin vätissä ja ilma ei olisi voinut olla parempi, joten olihan sitä lähdettävä.. Pentuja oli ilmoittautunut melkein 50 ja paikalla oli vain kaksi blue merlen väristä kaverusta ; Riki ja 6kk:n ikäinen sheltti. Ja ihme ja kumma olimme sitten kehässä vastaikkain... Tällä kertaa minun suureksi yllätykseksi Riki sai punaisen nauhan vaikka upeasti liikkui ja seisoi shelttikin. Riki seisoi todella upeasti ja katsoi vain minun "typerää" sormea joka on pystyssä... (siis nyt on totutettava Riki katsomaan kättä eikä sormea..pölön näköistäkö,hei?!?) Poika todella seisoi kuin patsas..juostessa aina välillä hypähteli ja tarrautui kerran remmiin kiinni, mutta tyytyväisempi poitsun käytökseen en voi olla... hampaatkin antoi katsoa ilman mitään ongelmia. Punaisten kehässä emme enää jatkoon päästy, mutta olin tosi ylpeä siitä rauhallisuudesta ja siitä ettei Riki osoittanut mitään mielenkiintoa muita koiria kohtaan kehässä.
Minulla oli häkki mukana matkassa ja ensimmäinen tuttavuus Rikille...siellä poika vaan rauhallisesti Remun kanssa makoili ja otti pieniä torkkuja. Remun ollessa lapsi&koira kehässä..Riki vaan rauhallisesti katseli maailman menoa.

Jatta käväisi Remun kanssa lapsi&koira kehässä voittaen tällä kertaa. (Remulla oli taas hyvä päivä ja ulinat jätettiin kotiin). Onnea Jennalle, Ilonalle ja Lumiannalle sijoituksista..upeasti handlasivat kaikki tytöt koiriaan!! Ja kiitos tuomarille!!!
Sekä kiitos hyvin järjestetystä ja toimivasta mätsäristä kääppänille!
Taidamme pitää pentuamme nälissämme, kun pari päivää sitten piti varastaa grillimakkara lautaselta pöydän kulmalta Pasin kääntäessä hetkeksi selkänsä , ja eilen illalla varasti leipäni tietokone pöydältä. Sekä tänään yllätin pojan kurkottelevan kissojen ruokien perään, jotka ovat kodinhoitohuoneen pöydällä. Ai,ai...ollaan me kauheita omistajia, kun siitä komensimme...Remukin häippäsi paikalta nolon näköisenä..

Päivällä käytiin moikkaamassa naapurin (nyt 10vkoa) Leeviä. Pojat riehaantuivat leikkimään kunnolla ;puskat rapisi ja lakosivat alta. Pikku puutarhurit asialla.. Välillä pyörähtivät naapurinkin puolella, mutta onneksi ovat lomamatkalla...eivätkä silloin voi asiasta vetää herneitä nenään, vai mitä?!?
Riki pääsi puntarille ja painoa oli 13,9kg. Hampaita on edestä lähtenyt kaksi ja kolme heiluu...eli kohtako alkaa pahin purentavaihe, kun rautahampaat alkavat puskea esiin...JIPPII vai miten se nyt oli?!?
Maanantaina kävimme ottamassa parit rokotukset hintaan 30€. (Maksoin vuosi sitten Remun samoista rokotuksista vähän yli 60€). Joten tiedän mistä paikasta ne jatkossakin haen.. Lekurin tehtyä pientä tutkimusta Rikille..tuli tuomio: palleja ei tunnu, nyrkin kokoinen tyrä, selvästi sekarotuinen...eli mitä minä olenkaan ostanut?!? Ihanan huumorintajuinen mies...

1 kommentti:

  1. taitaa olla sama ell, jolla mekin käytiin hinnasta ja jutuista päätellen. Tykkäsin!

    VastaaPoista