perjantai 3. heinäkuuta 2009

Koirakavereita kylässä

Australianpaimenkoirat Daami ja Äijä tulivat moikkaamaan Remua ja uusinta tulokasta Rikiä. Riki lähti reippaasti moikkaamaan uusia kavereita eikä arkaillut yhtään. Hetken päästä mentiin pihaa ympäri tuhat ja sataa..ja ihmeen hyvin Riki perässä pysyi. Kohta Riki myös roikkui Daamin perskarvoissa..otettuaan isommista pojista mallia. Sekä murisi "hurjana"...voi pientä kun oli vähän naurettavan oloinen meidän mielestä. Omasta mielestään tietysti tosi PELOTTAVA..

Päivällä käytiin koirien kanssa vähän ajelulla. Nyt ei enää kuulunut vinkaustakaan takaluukusta...ihanan helposti kävi autoon totuttaminen. Vai huokasenko liian nopeasti?!?

Eilen laitoin pojille pakkaseen hanskan, joka oli täytetty vedellä. Remu omisi jääpalan täysin eikä Rikillä ollut mitään asiaa tulla siihen "herkkuun" koskemaan. Sitä sitten kannettiin ja nuoltiin intohimoisesti. Lopulta Riki sai oman palan, kun sormi tipahti/sulasi ja poika pääsi nauttimaan myös jään nuoleskelusta. En olisi uskonut että se oli niiiiin kivaa!?!

Eilen illalla olin Remun kanssa agility treeneissä, mutta taisi kuumuus viedä Remulta suurimman innon.. (jotain siellä sentiin saatiin aikaan). Kotona sitten odotti nukkunut Riki, kun klo 22.30 saavuimme kotiin. Voi sitä hepulia minkä poika sai..olin varma että herättää lapset, mutta onneksi ovat sikeäunisia. Remu makasi väsyneenä lattialla ja katsoi kun yksi "sekosi". Joka huone piti juosta ympäri ja aina välissä hyppiä Remun selkään. Odotin Remun komentavan, mutta ei meidän todella hyvähermoinen kaveri sanonut mitään... odotti vaan rauhassa että toinenkin ymmärtäisi aloittaa nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti