keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Mimmi 15v säikäytti kunnolla..



Maanantai illalla Mimmi aivasti ekan kerran verta sohvalle aika lailla. Tiistai aamulla menin petamaan sängyämme ja säikähdin kunnolla..verta oli ympäriinsä sängyä. Kaikki petivaatteet meni pesuun. Otin samantien puhelimen käteen ja aloin soittamaan eläinlääkäreille..Kaikilta tuli sama vastus, että vakavasta asiasta on kysymys ja pitää tänään päästä..moni epäili kasvainta. Lopulta kuudenteen soittamaani paikkaan pääsimme samana päivänä. Auto starttasi pihalta klo 16.30 ja Mimmi alkoi aivastelemaan...auto ja häkki oli aivan veressä...ja minä kauhusta jäykkänä! Saavuttuamme etuajassa Turun eläinsairaalaan. Otti vastaanottovirkailija meidät saman tien toimenpidehuoneeseen, koska kauhistui veren määrää häkissä ja haki lääkärin paikalle. Mimmi sai rauhoittavan piikin ja vastaanottovirkailija lähti pesemään meidän häkkiä...hyvä palvelu!!
Tähystettyään Mimmin nenua löysi sieltä 10cm RUOHONKORREN...huh helpotus.. kivi vierähti sydämmeltäni!!! Lisäksi putsattiin hammaskivet hampaista ja saatiin antibioottikuurin.

Lähdettiin lasten kanssa uimaan hiekkamontuille ja otettiin Remu mukaan, jotta Riki saa opetella taas yksinoloa. Remu ei vieläkään uskaltanut kokonaan mennä uimaan vaikka aika pitkälle jo pääsikin.. Ehkä Remu yllättää vielä meidät joku päivä??

1 kommentti:

  1. Toi heinäepisodi oli kyllä hurja! Hyvä että säikähdyksellä selvisitte.

    VastaaPoista