perjantai 24. heinäkuuta 2009

Pohdintoja..















Näissä kuvissa meidän pojut ovat saman ikäiset...äkkiseltään huomaan kyllä korvien erot ja Rikillä on paljon "vahvempi" kuono, mutta Rikin isä onkin amerikkalaislinjainen. Mutta se siitä ulkonäöstä.. Remu oli aikoinaan harjan suuri vihaaja, mutta sitkeydellä harjasin vaikka poitsu yritti syödä mut. Riki taas vaan on..ehkä pari kertaa yrittänyt harjasta kiinni. Kynsien leikkuussa Riki on yli helppo..makaa sylissä ja minä leikkaan. Remu on vieläkin "naama väärinpäin", kun kynsiä leikataan, mutta onnistuu ilman mitään "temppuja". Naskalihampaitten puremia emme ole juurikaan saaneet koska Remu saa kärsiä ne turkissaan..ei haittaa yhtään!! Remu on kova poika juttelemaan (ulinaa ja mölinää), kun sille päälle sattuu, mutta Riki hyvin hiljainen...innostuu ehkä muutaman kerran haukahtamaan leikkiessään tai Remun aloittaessa.
Remu oli jo pentuna "oman tien kulkija" tykkäsi leikkiä saman ikäisten ja kokoisten kanssa, mutta isommat ei innostaneet. Riki taas menee rohkeasti joka koiran luo koosta riippumatta. Pentuna Remukin innostui joka vastaantulevasta ihmisestä, mutta nykyään on paljon pidättyväisempi. Tutut ihmiset otetaan todella innokkaasti vastaan.. Riki on vielä kaikkien ystävä.
Koulutettavuudessa pojat menevät kyllä samaa rataa..Riki osaa aika hyvin jo seistä paikallaan, ottaa kunnolla katsekontaktia ennenkuin ruokakupille on asiaa, olemme aloittaneet paikka käskyn harjoittelemista, tule-käsky toimii hyvin sekä remmissä kulkee hienosti, unohtamatta ihanan hiljaisia automatkoja (remun kanssa tai ilman).
Riki yrittää aina väkisin rynnätä etuovesta ulos, kun joku on lähdössä...siihen täytyy paneutua urakalla. Remu ei tälläistä touhunut aikoinaan.
Tuhot Remulla oli pentuna todella vähäisiä: pari vessapaperirullaa, muutama lasten lelu ja kuntopyörän "jalkasuojat". Riki ei ole vielä kerinnyt juuri mitään: pari lyijykynää vasta syönyt ja vessapaperirullan sekä tietenkin kannellut lasten pehmoleluja.
Eilen kävimme äitini luona kylässä ja otimme Rikin mukaan tutustumaan muidenkin koteihin. Tutkittuaan asunnon läpi..rauhoittui järsimään maton kulmaa ja lehtikoria.

1 kommentti:

  1. Foarte interesat subiectul postat de tine, m-am uitat pe blogul tau si imi place ce am vazu am sa mai revin cu siguranta.
    O zi buna!

    VastaaPoista