tiistai 21. heinäkuuta 2009

Match show

Lähdimme Kupittaalle match show:n , kun oli niin kiva ilma. Remu käväisi sitten Jatan kanssa lapsi-koira kehässä ja Julian kanssa junior handler- kehässä, mutta tänään ei tullut sijoitusta kummastakaan..Remu meni tosi hienosti lapsi-koira kehässä, mutta junior handler kehässä alkoi sälliä taas kyllästyttää ja sen päivästä ulina höpötystä alkoi kuulumaan korviini.. Remusta ei voi sanoa, että nauttisi kehässä olemisesta...

Riki pääsi sitten ekan kerran mukaan paikkaan jossa paljon koiria ja ihmisiä. Ja yllätti minut täysin...Riki oli aivan rauhallinen joka tilanteessa ja tuntui kuin poika olisi ikänsä siellä juoksut..Väsy kyllä iski rankasti, kun päästiin kotiin.

Paikalla oli sitten iloiseksi yllätykseksi Remun veli Kimi, joka kuvassa hienosti poseraa! Veljeksien piti sitten taas murista toisilleen hännät heiluen...oliskohan pojilla pientä uhmailu-ikäkriisiä?!? Riki sen sijaan hyppäsi suoraan Kimin kaulalle kunnon hali otteella. Kimihän on tähän varmasti jo kotonaan täysin tottunut, kun Rikin sisko samassa taloudessa asustelee.. Kimi sai punaisen nauhan, mutta lähdimme pois ennen punaisten kehää..toivottavasti pärjäsivät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti