sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Lammin ryhmänäyttely

Eilen aamulla klo 6.00 lähettiin Annikan, Äijän ja Remun kanssa ajamaan 180km kohti Lammia. Kun päästiin perille huomasin ilokseni unohtaneeni näyttelyteltan kotiin...voi ei!! Sekä Annika unohti ottaa tuolinsa. Paikka oli todella mahtava; isot kehät ja todellakin tilaa riitti...ei tarvinnut kenenkään väistellä ihmisiä tai koiria. Aurinko paistoi ja hellettä riitti..arvaa oliko ikävä telttaa??? Uimaranta olisi ollut vieressä, joten uimaan olisi ollut myös kiva pulahtaa, jos vaan ois uima-asut olleet messissä..sen verran kuumaa oli!

Meillä alkoi kehä klo 10 ja tuomarina oli Beata Petkevica Latviasta. Jun kehässä meitä oli vain kaksi ja kummatkin sai eh:n. Ja Remu tietenkin sijoittui toiseksi...Sama vanha virsi jatkui...liian pyöreä pää ja hieman liian korkealle nouseva häntä sekä takakulmauksia ei tarpeeksi. Ne ei tajua meidän Remun "kauneutta"?!? (Toisin sanoen minä en näe Remun "virheitä"... ei kai mamin kultsussa mitään sanomista voi olla!!)

Onneksi oli mukana koira minkä menestykseen voi luottaa.. Annikan australian paimenkoira Äijä, joka kisasi nuortenluokassa saaden sertin(jo 3.) ja ollen ROP!!! Onnea vielä kerran!!! Se tiesi sitten sitä, että saimme odottaa klo 16.40 asti ennenkuin ryhmäkehät alkoivat. Ryhmän 1 piti arvostella Lena Danker, mutta rouva otti ja lähti...ja arvostelemaan tuli Beata Petkevica, Latviasta. Tämä oli Äijän ensimmäinen kerta ryhmäkehässä ja valitettavasti sijoitusta ei sitten tullut...tällä kertaa.
Kotiin saavuimme klo 20.00.


Annikan toinen koira oli sitten meillä kotona Rikin kanssa koko päivän. Koirat oli loistavasti tulleet toimeen ja Daami oli päässyt kouluttamaan Rikiä. (Mitä oli poika mennyt roikkumaan Daamin korvaan... Daami osaa hyvin kouluttaa urospennut ruotuun). Leikkiä oli myös riittänyt ja pariin otteeseen Daami oli vauhdissa "taklaillut" Rikiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti