maanantai 6. heinäkuuta 2009

4.7 Hyvinkään näyttely

Aamulla lähettiin Remun kanssa reippaasti klo 6 ajamaan kohti Hyvinkäätä...ja Riki jäi kotiin itkemään perään. (Kameraa en muistanut mukaan ottaa, mutta laitetaan Rikistä söpöily kuva).
Kehä käyttäytyminen oli Remulta vähän hukassa..ölisi ja ulisi melkein koko ajan sekä hemaiseva narttu sattui vielä olemaan heti kehän ulkopuolella meidän kohdalla, joten häntä oli kuin pystykorvalla ja mielenkiinto aivan muualla kuin minun makupaloissani tai minussa. Tuomarina oli Ege Maas Virosta ja Remu Jun Eh. Arvostelu tässä: Hyvänkokoinen, hyvä luonne. Hieman pyöreä kallo ja syvä. Hyvä ilme. Riittävä kaulanpituus. Toivoisin enemmän tajakulmauksia. Liikkuu hyvin.
Tuomari piti selvästi eniten blumerle värityksistä, koska ne kehät mitkä katoin. Sai kaikki bluemerle erin ja muut eh:n.(Trikkejä näkyi vähiten kehän laidalla..bluemerlejä oli eniten). Joten Riki taitaa joku päivä käväistä tämän tuomarin edessä..
Teltan olivat sitten muu poppoo saaneet jo kasaan ennenkuin Remun kanssa sinne asti päästiin kuurosadetta pakoon..Kiitos kokoajille! Kiitos kaikille hyvästä seurasta ja Karjaalla nähdään!

Yöllä sitten heräsin mahtavaan tuoksuun..Rikillä vatsa sekaisin. Siinä sitten pestiin lattioita keskellä yötä ja tuuletettiin huushollia...miten ripuli voikin haista niin PAHALLE!!! Nyt poitsu kevyemmällä ruoalla ja attapectin tabletti kuurilla.
Riki oli kanssa eilen saanut taas harjoitella yksinoloa 2h...eikä ollut tuhonnut mitään. Toivottavasti ei jatkossakaan..

1 kommentti:

  1. Kiitos mukavasta päivästä Hyvinkäällä! Seuraavalla kerralla sitten eväskorit mukaan, vai mitä?

    VastaaPoista