maanantai 14. joulukuuta 2009

Veikkolassa ja voittajassa turistina


Lähdettiin lauantai aamulla kello kahdeksan jälkeen ajamaan kohti Veikkolaa Hanna-Leenan ja Samin luokse koirat mukana. Vastassa olivat suloiset tytöt Kira ja Milli (kuvassa). Olimme olleet kylässä noin viiden minuutin ajan, kun Riki nosti jalkaansa koirille tarkoitetulle viltille...Kiitos vaan Riki! Hyvin lähti kyläilyn aloitus...Siihen oli kyllä aikaisemmin pissannut narttu pentu, joka oli päivän ollut kylässä tultuaan Suomeen Portugalista. Riki nosti vielä kerran kyläilyn aikana jalkaansa sohvatuoliin, mutta onneksi ei osunut tuoliin vaan pari tippaa lattialle. Ja tämä olikin sitten viimeinen kerta sisälle...etupihan pojat sitten merkkasit joka kolon, puskan sekä puun.

Aika nopeasti me lähdettiin Hanna-Leenan kanssa messariin voittaja-näyttelyyn ja jätettiin koirat miesten hoidettavaksi. Siellä olimme sitten koko päivän ja illan. Tuliaisia tuli ostettua ihan kiitettävästi sekä lauantaina että sunnuntaina.

Yöpyminen koirille vieraassa ympäristössä sujui hyvin (olivat sen verran väsyneitä). Rikin laitoin yöksi häkkiin varmuuden vuoksi ja poika nukkui siellä hyvin ja rauhallisesti koko yön. Pientä harjoittelua tulevaa Tallinnan reissua ajatellen...pienessä hytissä neljä koiraa ja kolme ihmistä yöpymässä.



Remu oli taas Millin perään (dementoituneen vanhuksen, joka ei sano mitään vastaan). Aivan varmasti on Millillä hyvin pestyt korvat viikonlopun jälkeen!!! Myös Riki oli ollut kiinnostunut Millistä... Miehet olivat välillä jättäneet Millin yksin yläkertaan, jotta saa olla rauhassa meidän "yli-innokkailta" pojilta.

Kira oli vähän komennellut (murissut) Rikiä enkä kyllä yhtään ihmettele...Rikillä kun tapana leikkiin kutsuessaan paukauttaa toista tassulla päähän eikä se varmasti tunnu kivalta Kiran kokoiselle koiralle. Mutta "yhteiselo" sujui ihan hyvin ilman ongelmia.


Sunnuntai aamulla napattu kuva väsyneistä pojista..ilmeistäkin sen jo näkee!!!
Illalla oltiin kotona puol yhdeksältä ja pojat aika nopsaa menivät nukkumaan väsymyksiään pois.

6 kommenttia:

  1. on ne eri komeat pojat!

    VastaaPoista
  2. siis eiks tos näy nimeä??eli t:katja

    VastaaPoista
  3. Kiitos,kiitos!!!
    Olen odotellut, että koska sinä alat Katja pitää blogia Jessestä ja Lillistä?????..toivottavasti ei tarvitse enää kauan odottaa.

    VastaaPoista
  4. en taida,olen onneton käyttään näitä koneita;(sun blogia kiva lukea;)t:katja

    VastaaPoista
  5. Serkulle pitää ilmoittaa jos pidetään blogia ;)

    VastaaPoista
  6. Siis voi kamala ku Riki näyttää SUURELTA tos kuvassa Remuun nähden.. :D Siis sä osaat kyl tosi hyvin kirjoittaa.. kyl naurahdin ääneen muutaman kerran.. viel kun kuvittelee itse tilanteen täällä omassa pikku pääkopassa.. :P ois ihana nähä se läimäys kun riki kutsuu jonkun leikkiin.. :D ressukka ku ei tajua et se voi pienempään sattua.. mä luulin et Hugo olis kohtelias nuori mies pienempiään kohtaan ja on se tähän asti ollukkin kunnes naapurin bulldog-Pete tuli moikkaan hugoa meille.. kyllähän hugo aina karkuun sitä juoksi, kun Pete murahti mut tapa saada se leikkiin oli eriskummallinen.. tai no.. ei kai se leikkiin sitä edes yrittänyt.. en tiedä mut ei astumalla kukaan sitä varmaan ala.. :( voi voi Hugo-rukkaa.. ei oo tainnu oppia leikkimään oikealla tavalla.. :(

    Minna & Hugo

    VastaaPoista