lauantai 26. joulukuuta 2009

Jouluaatto ja yhteislenkki


Jouluaatto meni koirien osalta rauhallisesti. Mitä nyt Remu oksensi kaksi kertaa matolle?!?.. en antanut koirille mitään "ylimääräistä" jouluherkkua, koska Remulla vasta nyt alkaa vatsa toimia normaalisti ja Rikillä muuten vaan herkkä vatsa. Eli pojilla köyhä jouluruoka tarjoilu... pelkkää kuivamuonaa!!

Joulupukki oli muistanut Rikiä ja Remua uudella pallolla, haisunäätä- lelulla ja puruluilla. Remu tajusi jo viime vuonna alkaa repiä lahjapaperia paketin ympäriltä pois ja sama meininki jatkui..



Mutta mitä Riki teki...ei mitään. Kyllä hän hetken kantoi pakettia suussaan, mutta ymmärsikö aukaista..EI!! Siinä poika vaan rauhallisesti makoi paikoillaan ja katsoi mitä muut saavat, mutta itse odotti Remun aukaisevan paketit. Joten oliko tämä tyhmyyttä vai viisautta laittaa toinen avamaan paketit ja itse sitten vaan herkuttelemaan luuta...nyt kaikki jotka Rikin tuntevat osaavat heti vastata:)
Oikein mielenkiinnolla odotan kevättä, jos suunnitteilla oleva aloittelevien agility ryhmä alkaa ja Rikin kanssa sinne päästään:) ...voi olla, että jollekkin kaksjalkaiselle tulee Remua ikävä!
Remu aloittaa kääppänien pienryhmässä tammikuussa "tosi treenit" ja innolla sitä jo odotamme..paitsi kellonaikaa to iltaisin klo 21-22!



Lähdimme tänään yhteislenkille sulattamaan kinkkua ja suklaata (siis minä). Lenkillä mukana Donna koiralaumansa kanssa; kuusi koiraa (yksi sai jäädä kotiin), Susanna oman kolmen koiran laumansa kanssa ja tietenkin collie poitsut, eli yhteensä 11 koiraa.
Emme kauhean pitkälle vielä kerinneet, kun Donna huomasi parin pitkäkarvaisen saksanpaimenkoiran tulevan omistajineen. Joten ei muuta kuin ottamaan koiria kiinni...miten helposti sitä saakaan kaksi koiraa kiinni. Verrattuna Donnan kuuden koiran haltuun ottamisessa. Mutta todella taitavasti Donna saa koiransa kiinni ja remmeihin. Täytyy nostaa hattua!! Itse olisin varmasti metsässä vieläkin "keräilemässä" koiriani, jos minulla tuollainen lauma olisi... ja varmasti olisivat käyneet sakujen luona miljoona kertaa.
Loppu lenkin saimmekin mennä rauhallisesti...mitä nyt pari mönkijää oli tien laidassa ja yksi crossipyörä pöristeli metsässä.
Riki ja Remu olivat Irlanninterrieri Namin perässä...onhan Nami nuori ja kaunis nartun alku ja meidän pojilla molemmilla hormoonit hyrrää enemmän kuin tarpeeksi:(
Oih sitä päivää , kun meidän pojat on niin "aikuisia", että hormoonit tasaantuu ja kiinnostutaan vaan juoksuisista nartuista:)

6 kommenttia:

  1. Voi sitä kaksijalkaista kun alkaa teitä kouluttamaan, onneksi ostin joululahjaksi paljon rautalankaa ;)

    VastaaPoista
  2. Niinpä:)
    Onneksi osaat ajatella etukäteen!

    VastaaPoista
  3. Blondilla välähtää välillä :)
    Koskas on pannu kuumana,voitais tulla käymään ;)??

    VastaaPoista
  4. Kyllä meille saa tulla, mutta kiitos ensi vuonna:) olen nyt töissä uudet vuodet ja viikonlopun, mutta loppiaisviikolla olette tervetulleita, joten pistä viestiä/soittele ja TULKAA!!!

    VastaaPoista
  5. Moi.. ei hugekaan tajunnu aukaista pakettia.. siinä se yritti sorkkaa (mikä paketissa oli) järsiä kun se se hieman pilkisti paketista.. vahingossa sitten repesi pakettikin vähän ja siitä sitten taas sorkkaa nuolemaan, mutta kokonaan sen paketin avasi, kukas muukaan kuin minä? noh voi sitä iloa sitten kun sorkka kokonaisuudessaan esillä oli.. huh huh.. :) eli olikohan se nyt viisautta laittaa minut aukaisemaan paketti vaiko hänen tyhmyyttä, ettei tajunnut aukaista.. ;) jospa ensivuonna lahja saa olla paketissaan niin pitkään kun koira itse sen aukaisee lopulta.. ;) syndethän sille on tulossa joten ei muuta ku pakettia kohta taas ostaan.. josko nyt olis vara ostaa se älypeli ;) tuolle.. se oli tän joulun lahjalistassa, mutta pukilta loppu rahat kesken kaiken.. ;)

    mut erittäin onnellista vuoden alkua teille kaikille!! Toivottaa Minna ja Hugelisbugelis.

    VastaaPoista
  6. siis erittäin onnellista alkavaa vuotta tarkoitan.. siis koko vuotta.. ei pelkästään vuoden alkua.. hih..

    Minna ja Hugo

    VastaaPoista