tiistai 22. joulukuuta 2009

Remu eläinlääkärin päivystyksessä





Remun tila paheni sunnuntai iltana siihen malliin ettei poika päässyt ylös lattialta omin avuin. Ja kun vatsa oli sekaisin niin pitihän pojan päästä aina välillä tyhjennykselle pihalle. Onneksi Remu osaa ilmaista halunsa pihalle ulisemalla tietyllä äänensävyllä:) (Riki ei tätä osaa ja menee sitten kauniisti AINA Jatan huoneeseen kakkalle, kun vatsa löysänä).

Soitin päivystävälle eläinlääkärille uudestaan ja saimme ajaksi klo 21.30, mutta soittivat sieltä kahdeksan maissa , että ilmoittavat klo 23-24 koska voi tulla...sinne oli tullut pari kiireellistä leikkausta. Lopulta soittivat sieltä klo 24.10 ja ajaksi saimme klo 1.00. Olimme paikalla ajoissa, mutta saimme vielä odottaa reilun puolen tunnin. Hoitaja käväisi ottamassa lämmön 39,3 ja lopulta lekurikin saapui...Remu ei suostunut/pystynyt nousemaan lattialta ennenkuin minä tein lähtöä ovesta ulos. Sitten oli pakko nousta. Ei laittanut painoaan lainkaan oikeaan takajalkaan ja kun lekuri "pyöritti" jalkaa niin sitten koirastamme tuli kolmijalkainen.

Remulta otettiin verikoe, jossa kaikissa oli onneksi normaalit arvot. Joten diagnoosina suolistotulehdus (antibioottikuuri) sekä takajalan kipuilu (kipupiikki ja tulehduskipulääkkeet, kun vatsa vaan toimisi ensin normaalisti).

Onneksi selvisimme säikähdyksellä, koska ensin pelkäsin että sillä on joku tukos jossain ja se "lamauttaa". Hinnaksi reissulle tuli 152€.

Olimme kotona klo 3.00 ja herätyskello soi töihin klo 6.00. Joten pikkasen pirteä ihmeinen oli töissä eilen...

Tällä hetkellä Remu kävelee ja juoksee jo aika normaalisti, mutta saa levätä vielä muutaman päivän. Riki kyllä pääsee australianpaimenkoiran Äijän kanssa vielä tänään metsälenkille.


1 kommentti:

  1. Moi.

    Kiva lukea että Remu voi jo paremmin!!! Mistähän liene pöpön saanu? Mut rauhallista Joulua!! Ja paranemisia edelleen!! :)

    Minna ja Hugo

    VastaaPoista