torstai 19. marraskuuta 2009

Yritys saada kuvia



Miten se voi olla niin vaikeaa saada koiria ja yhtä kissaa samaan aikaan kuvaan..ja vielä että olisi tyytyväinen otokseensa!! Ei tunnu kädet riittävän ja "komennukset" tehoavan,sekä piru vie, että tuo digikamera on hidas nappaamaan kuvan.




Rikistä on kasvanut jo aika iso poika ja selvät luonteen piirteet tulee esille. Riki osaa olla todella rauhallinen laiskottelija ja kova antamaan pusuja...lapset tykkää!!! Metsälenkeillä Riki nykyään innostuu "kiusaamaan" Remua, joka haluaisi mennä omia polkujaan. Mutta kun tarpeeksi monta kertaa juoksee päin taklaamalla ja roikkuu persekarvoissa...niin lähteehän se Remukin hurjaan juoksuun...varmaan karistaakseen, mutta ei siinä kyllä enää oikein onnistu ellei tee jatkuvasti tiukkoja käännöksiä..silloin Riki vielä menee suoraan. Joka metsälenkillä Riki myös hassuttelee keppien kanssa yksinään..murisee ja keppi lentelee sekä kaikki ojat on pakko käydä kohnaamassa. Yleensä väritys ei ole lenkin jälkeen merle vaan jokin mutaisen sävyinen.
Remu innostuu aina takaa-ajo leikkeihin kotipihalla. Silloin leikin aloittaja on melkein aina Remu ja reitti selvästi suunniteltu...miten Riki saadaan karistettua kintereiltä.
Luita koirista tykkää syödä Riki, mutta aina välillä (luultavasti paikan näyttämistä) Remu käy ottamasta luun Rikin suusta ja siirtyy syömään luuta puolen metrin päähän toisen eteen minuutiksi. Ja hylkää sen sitten siihen ja Riki jatkaa..
Viikon päästä pojat menee Turun KV:hen pyörähtämään...Remu aloitti tiputtamaan pohjavillaa, mutta uskon ettei vielä viikossa pääse "kauheaan" kuntoon. Sekä korvakarvat on kyllä kasvaneet..viimeksi kesällä leikattu. Pakko laittaa sakset heilumaan viikonloppuna..

1 kommentti:

  1. Ja sitku koirat olis oikeinpäin ja muutenkin hyvin kuvassa ni takuuvarmasti taustalla on jotain ylläriä ;o) Esmes portailla oleva ämpäri joka kuvassa näyttää kasvavan koiran päästä... Onneks ei enää tartte pelleillä paperikuvien kanssa, menis miljoonia yhtä onnistunutta kuvaa kohden.

    VastaaPoista