sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Yhteislenkki lentokentän metsässä



Pitkästä aikaan taas kunnon yhteislenkki-meiningiä...paikalle saapui 20 koiraa ja 10 ihmistä. Taisi olla uusi ennätys?!?
Tällä kertaa emme olleet ainoat colliet paikalla vaan Tarja saapui collie narttujen Wilman ja Fannyn kanssa paikalle. Ja oli kyllä Fanny kasvanut...ikää melkein 7kk. Nätti tytön alku!



Meidän kohdalla lenkki ei mennyt aivan putkeen, koska jo alkutaipaleella valkoinen paimenkoira uros "hyökytti" Rikiä. Ja vähän myöhemmin kunnolla ja siihen mukaan tuli sitten jo muitakin.. Tästä Riki sitten säikähti kunnolla ja pelkäsi sen jälkeen kaikkia koiria...sain vetää poikaa perässäni loppumatkan. Valkoisia paimenkoiria varsinkin pelkäsi suunnattomasti. Suoraan sanottuna vituttaa, koska nyt saa tehdä paljon töitä ettei Riki ala pelkäämään isoja koiria. Riki on tähän asti ollut todella rohkea ja avoin pentu kaikkia koiria kohtaan, mutta nyt...aika näyttää!
Collieilla kun pakkaa olemaan turhan hyvä muisti..


Riki ja Wilma tekivät tuttavuutta.


Ja toisen Wilman kanssa myös..


Kävelimme lenttokenttä suoraa ja yksi whippet päätti mennä lähemmin tutustumaan lentokentän toimintaan kaivautumalla aidan alitse. Onneksi ei siellä mitään mielenkiintoista nähnyt ja lähtenyt paremmin tutustumaan kiitorataan. Ja omistaja sai koiransa sieltä pois..

Tässä vielä pientä videonpätkää...

3 kommenttia:

  1. No voi vidura sentään, collieilla todellakin on hyvä muisti tuollaisten tapausten kanssa. Aikoinaan (ennen maailmansotia) siskon collien päälle hyökkäsi puskasta ihan vieras koira kesken nouto harjoitukse. Tämän seurauksena kyseinen collie alkoi jatkossa heti pälyillä ympärilleen epävarmana kun sille näytettiin noutokapulaa... Eikä ikinä noutanut.

    Täällä pidetään nyt kuitenkin sormet ristissä että Riki pääsis ton inhottavan kokemuksen yli.

    VastaaPoista
  2. Sitä täällä todella pelätään, että huonosti käy..vituttaa todella kun Riki ei ole aristanut ketään eikä mitään ennen tätä välikohtausta. Valkkari otti muidenkin kanssa yhteen, joten ei taida pää nupissa olla kaikki kohdallaan???

    VastaaPoista
  3. Voi ei!!!! Mäki oon yrittäny suojella Hugoa noilta epämiellyttäviltä kontakteilta koska se on muutenkin ollu pentuna arka-jalka.. nyt jo rohkeampi tai oikeastaan jo rohkea!! ettei se menettäis luottamustaan ulkomaailmaan jne.. Vaan ei oo uskaltanu vielä koirapuistossakaan muiden koirien kanssa päästää leikkii ku ei tiedä mitä tapahtuu.. ei sais toisaalta pitää liian pumpulissakaan.. voi hittolainen. Toivottavasti Riki tokenee!!!! Harmittaa teidän puolesta.. :(

    -Minna

    VastaaPoista