tiistai 3. marraskuuta 2009

Rikin kivesongelma

Eilen päivällä Riki ykskaks alkoi levottomasti pyöriä ja vinkumaan. Olin jo valmiina vetämään farkut verkkareideni tilalle ja lähtemään eläinlääkärille...ajattelin että jos sillä on vatsalaukun kiertymä. Mutta poika rauhottui pian ja alkoi nukkumaan. Joten itsekkin rauhotuin ja lähdin Jonnen kanssa Myllyyn ostoksille. Tultuamme takaisin huomasin, että Riki lutkuttaa kivespussiaan. Kivespussi oli jo vereslihalla ja tulehtuneen näköinen. Ei muuta kuin soitto Koira ja Kissa klinikalle, ja hakemaan pojalle tötterö päähän.
Klinikalta neuvottiin seuraamaan kivesten väriä ja onko virtsassa verta joukossa. Voin vaan kuvitella mitä ihmiset miettivät, kun tuolla illan hämärässä olin taskulamppu kourassa kyttäämässä toisen jalan nostoa..
Ajaessani klinikalta illalla kotiin. Tajusin ettei minulla ole sellaista pantaa mihin saan tötterön kiinni, kun kaikki on noita puolikiristäviä. Joten soitto Jaanalle, joka pelastavana enkelinä lainasi minulle Furille liian pieneksi käynyttä pantaa; hienon vihreä ja "timanteilla" koristeltu! Kiitos Jaana!
Illalla Riki sitten paineli tötterö päässä pisin seiniä eikä nauttinut olostaan yhtään!!!Ja voitte kuvitella, että yöunet jäi vähän vähälle, kun toi "tötteröpää" vinkuili ja meni pisin nurkkia täällä...
Hoitona meillä on nyt sitten betadinea 2-3 krt/pv sekä bepanthen voide.
Tänään aamupäivällä Riki on aika rauhassa antanut kivespussinsa olla...tajuaa (toivon mukaan) että muuten tötterö tulee myös päiväksi käyttöön. Tai sitten olen karjaissut uskottavasti, kun pitkä kuono on vähänkään mennyt takapäätä kohti.
Nyt pitäkää kaikki peukkuja, että pojan ongelmat katoavat sunnuntain pentunäyttelyksi. Koska sitten on kyllä mietittävä kannattaako sinne lähteä..en halua että tuomari nappasee kiveksistä ja toista saattuu. Sitten meillä voi olla turhan iso ongelma edessä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti