keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Rikin veljen Hugon kanssa "treffit"


Lähdettiin sitten keskiviikon kunniaksi ajelemaan Halikon koirapuistoon, jossa meillä oli treffit Rikin veljen Hugon ja omistajansa Minnan kanssa. (Jotka asuvat Oulussa saakka, joten kun täälläpäin ovat niin PAKKO nähdä!!) Ilma ei meitä kauheasti suosinut..lämpötila nollassa ja tosi kylmä tuuli!! Mutta collieita se ei tuntunut häiritsevän...pojat alkoivat heti juoksemaan ja leikkimään. Remun jostain kumman syystä täytyi taas alkaa nylkyttämään sopivan tilaisuuden tullen Hugoa... jännää että Rikille ei vielä kertaakaan ole sitä tehnyt. Oliko se sitten alistamista tai kuvitteliko nartuksi..en tiedä..olen jo monta kertaa turhaan yrittänyt miettiä Remun käytöstä. Ehkä sillä vaan hormoonit jyllää liikaa?? Lopuksi kyllä jätti Hugonkin rauhaan. Sitten Hugo alkoi nylkyttämään Rikiä ja viimeiseksi Riki Hugoa. Joten kakarat on kakaroita..siis kaikki kolme!


Tässä veljekset vielä leikkimässä keskenään. (Kuvan laatu tosi huono..mä en vieläkään osaa käyttää tätä kameraa.. ehkä käyttöohjeiden lukeminen voisi auttaa!!)
Pojat olivat kyllä samankokoisia ja selvästi sukua toisilleen. Sunnuntaina sitten nähdään taas epävirallisessa pentunäyttelyssä messukeskuksessa ja samassa kehässä juostaan ympyrää. Sekä toivon, että Riki osaisi käyttäytyä ja olisi yhtä rauhallinen siellä kuin kotonakin.


Tässä kuvassa vielä Hugo ja Remu vahtimassa maailman menoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti