perjantai 7. elokuuta 2009

Uintireissu ja kyläilyä


Eilen päivällä lähdettiin uimaan montuille Jaanan ja Sarin kanssa sekä koirat: Remu, Ami, Rölli ja Furi. Rölli lähti heti uimaan ja Furi seurasi suoraan päätä itsekkin uimaan elämänsä ensimmäistä kertaa...ja pitkän lenkin uikin. Urhea pikkuinen!
Remukin loppujen lopuksi kepin perään lähti uiden muutaman vedon...oli jo aikakin. Viime kesänä Remu meni kerran kun lapset juoksi rannalta uimaan...vahinkossa taisi juosta liian pitkälle perässä ettei jalat ottaneet enää kiinni pohjaan.


Uinti reissun jälkeen Remua odottikin kunnon pesu. Ja niin kuin kuvasta näkyy poika oli kuin uitettu rotta eikä näytä kauheesti nauttivan... Seisoi hienosti paikallaan ja muutaman kerran nuolaisia poskeani varmaankin ajatellen, että jos sillä tavalla pääsisi nopeammin pois.
Remun jälkeen vuorossa oli Riki. Riki ei sitten niin kauniisti paikallaan seissytkään, mutta yllättävän hyvin kuitenkin..
Sitten juostiinkin ympäri kämppää kuin tuulispäät...



Iltapäivällä lähdettiin Rikin kanssa Susannan luokse "sosiaalistamisreissulle". Vastassa oli terrieri vanhus Sissi 15v, joka otti hienosti vastaan kakaran..ehkä kuitenkin ajatellen kauhuissaan "ei kai toikin muuta meille!?!" Seuraavaksi ulos tuli Nami, jonka kanssa aika nopeasti syntyi leikkiä ja yhteinen sävel. Sitten ulos pääsi Jämä "talon ja terrieiden kunkku"...aluksi meni tosi hienosti, mutta sitten kun ulos pääsi "suuri ja pelottava" villakoira Jojo, niin meteliä alkoi kuulua Jämän ja Jojon kurkusta...Tilanne meni kuitenkin nopeasti ohi ja pian Riki nukkui jaloissani pöydän alla.
Nyt odotellaan iltaa, kun viikonloppuvieraiksi on saapumassa Portugalinpodengo nartut Kira ja Deco sekä Lakelandinterrieri narttu Milli vanhus. Remu ainakin tulee olemaan innoissaan, kun kämppä täynnä naisia!!!













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti