sunnuntai 16. elokuuta 2009

Raisiossa Kyläilemässä
















Käväisimme eilen Hati ja Sarin luona kylässä Raisiossa. Heillä on Remun kanssa samanikäinen Biscon frise "Kilu", joka on leikattu uros. Remu kyllä kuvitteli taas nartuksi (kuten kuvassa näkyy)...suu vaahtosi ja teki taas kaikki kevätjuhla liikkeet, jotta olisi "saanut"... olen tullut siihen tulokseen , että pojalle kelpaa "kaikki" mikä liikkuu?!? (Toivottavasti Rikistä ei kasva samanlaista naistenmiestä...). Joku järjen hiven sentään hetken yrittämisen jälkeen tuli ja antoi loppu illan olla toisen rauhassa.Riki ja Kilu löysivät nopeasti yhteisen sävelen ja painivat minkä kerkesivät. Ja sitä sitten riitti koko illaksi..
Remu ei viitsinyt tähän osallistua (oli varmaan tyytyväinen kun pentu roikkuu jossain muussa välillä) vaan rauhassa tutki paikat ja varmasti joka puskan/puun kävi merkkamassa..
Pihapiiri ei ollut aidattu. Remu pysyi pihalla hyvin, mutta Riki ja Kilu painelivat kyllä surutta myös naapurin pihoilla. Ihme ettei kukaan naapureista hermostunut ja tullut asiasta valittamaan..




Laitan tässä vielä kuvan meidän poikien joka päiväisistä paineista...hampaat kalisevat ja Remulla kun tapana leikeissä pitää omaa murinaansa. On Rikikin sen nyt oppinut, joten välillä aikamoista älymölöä pitävät.

Edellisenä yönä heräsin viiden aikaan kissan oksentaessa. Ei muuta kuin ylös ja siivoamaan... Kun pääsin takaisin sänkyyn ja olin juuri nukahtamassa, niin taas joku oksentaa. Tällä kertaa se oli Riki. Ja taas sain siivota. Riki oksensi kolme kertaa ja päivällä vatsa meni löysäksi. Luulen sen johtuvan uudesta luusta mitä sai edellisenä iltana. Rikillä on herkempi vatsa kuin Remulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti