torstai 6. elokuuta 2009

Kasvattajan luona ja mätsäilemässä





Käväisimme Rikin kanssa kasvattajan luona näytillä miten paljon poitsu onkaan kasvanut. Ja siellä oli niin suloinen lk collien pentu 7vkoa vanha "Tuhkimo"...ja Riki oli aivan myyty. Olin aivan yllättynyt kuinka hienosti Riki osasi vaavin kanssa leikkiä vaikka itsekkin on täysi kakara..Ei yrittänyt taklailla pentua kumoon mitä nykyään on Rikin lempiharrastus leikkiessään naapurin Leevin kanssa. "Tuhkimon" hännän päässä oli kyllä käytävä edes kerran roikkumassa.. ja kukkamaahan on Rikin tietenkin tungettava vaikka kotona jo (yleensä) tajuaa ettei sinne ole menemistä.

Rikille laitettiin sitten liimaukset korviin, kun poika ei itse ole ymmärtänyt alkaa nostamaan korviaan ylös vaan roikottaa niitä kuin joku noutaja..
Nyt ei puutu kuin vaaleanpunainen rusetti korvien välistä, vai mitä?!? On se niin oudon näköinen kaverus nyt liimat päässään..
Toivottavasti liimauksista on apua ja poika saa kunnon Collien korvat itselleen.. syytä olisi, kun kehät kutsuu tulevaisuudessa.


Illalla lähdettiin käymään kupittaalla mätsärissä, jossa Jonne osallistui kepo-luokkaan. Elämänsä ensimmäistä kertaa oli pojat yhdessä kehässä ja yllätyin tosi positiivisesti...Jonne meni Remun kanssa todella hienosti ja keskittyi hyvin koiraan vaikka osallistujia oli 12. Eikä ollut lainkaan ennen kehään menoa harjoitellut mitään...niin sitä pitää.

Sijoitusta ei tullut ja Jonne sanoi kehän jälkeen, että ei mene enää toiste kun oli niin tylsää. Pelkää seisomista ja odottelua...olisi varmaan pitänyt jotain sirkustemppuja tehdä koiran kanssa..

Jatta käväisi kanssa Lapsi&koira kehässä , mutta eivät sijoittuneet..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti