keskiviikko 19. elokuuta 2009

Hierontaa, lenkkeilyä ja koulutusta













Aamulla lähettiin Remun kanssa koirahieroja Susannan luokse kokeilemaan mitä poika tykkää hieronnasta. Remu sai tutkia ensin huoneen rauhassa ennenkuin aloitettiin. Ensimmäinen puoli meni aika kivasti...ei vielä kauhean paljon ulistu ja pysyi aika hyvin paikoillaan. Toista puolta hierottaessa pariin otteeseen Remu oli sitä mieltä, että nyt nuorelle miehelle riittää. Mutta ammattitaitoiselle hierojalle kiitosta rauhallisista ja varmoista otteista...näin homma saatiin loppuun hienosti. Remu selvästi ihastui "peräpään" hierontaan..silloin silmät lupsahteli kiinni ja selvästi nautti!!! Tämä oli ensimmäinen kerta, joten odotettavissakin että koira ensin ihmettelee.. mutta uudestaan mennään varmasti. Kaikenkaikkiaan mahtava kokemus niin Remulle kuin itsellenikin. Lopuksi vielä Susanna rapsutteli Remulta hammaskivet pois...KIITOS!!!!

Iltapäivällä lähdettiin metsälenkille Remun, valkoiset paimenkoirat Rölli ja Rina sekä kultaisennoutajan Vilman kanssa. Alkumetreillä mukana olivat myös kultaiset noutajat Anni ja Liina. Kiitos seurasta!!

Illalla lähdettiin Rikin kanssa ensimmäisiin koulutuksiin: tokoa aloitteleville. Harjoiteltiin sivulle menoa, seuraamista, maahan, paikkaa sekä muiden koirakoiden pujottelemista. Riki yllätti taas rauhallisuudellaan sekä kuinka hyvin poika ottaa kontaktia (vaikka en juurikaan ole harjoitellut). En voi olla muuta kuin tyytyväinen pojan suoritukseen ja nopeaan oppimiseen.. sekä miellyttämishaluseen. Hieno koiranalku ja luonne selvästi kohdallaan (siis ainakin meille!!)
Lopuksi mentiin vielä läheiseen metsään leikkimään seurana valkoinen paimenkoira pentu Furi, pk collie narttu 4kk sekä shetlanninlammaskoira 8kk Sulo. Sulo otti heti ohjat käsiinsä ja lähti juoksemaan Riki perässään. Pian Furi sekä pk collie narttukin lähti mukaan...hauskaa kaveruksilla oli, ja väsyttää pentuja niin kivasti.... Riki ei enää kotona jaksanut roikkua Remun karvoissa vaan alkoi nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti