lauantai 10. lokakuuta 2009

Syksyinen mätsäri

Lähdimme Jatan ja koirien kanssa viettämään mätsäriä Kupittaalle. Siellä näimme sitten Katjan ja Jennan suloisen Kiinanharjakoiran Chilin, ja olikin ihanan söpö tapaus! Ajaessamme kohti Turkuun ihmettelin autossa leijuvaa outoa hajua. Perille päästyämme huomasin, että Riki oli oksentanut ja kakannut autoon...jippii..kyllä tämä koiran matkapahoinvointi on sitten kivaa. Käväisin hakemassa apteekista pahoinvointilääkettä, kun olemme lähdössä huomenna Yläneelle mökkeilemään (siis töihin!).
Jatta ja Remu sitten aloittivat lapsi&koira kehässä ja sijoittuivat hienosti neljänsiksi kahdentoista koirakon kilpaillessa. Palkinnot oli mahtavat; reppu, iso pokaali, iso ruusuke, kaksi isoa pussia luita sekä kaksi pussia karkkia.
Sitten olikin meidän vuoro mennä Rikin kanssa kehään vielä harjoittelemaan tulevaa marraskuun alussa pidettävää pentunäyttelyä varten. Hienosti Riki seisoi paikallaan ja yhden ylimääräisen loikan teki juostessa, mutta sekin oli täysin minun syytäni, kun heiluin käteni kanssa väärässä kohdassa. (Sama ongelma on minulla Remun kanssa agility treeneissä...käsi heiluu "väärään" suuntaan kuin mitä käsky käy suusta, joten on siinä koiralla ihmettelemistä, mitä toi muidu nyt haluaa mun tekevän..) Riki sai punaisen nauhan. Pentuja paikalla oli kaikenkaikkiaan reilu 50, joten en meinannut uskoa asiaa, että pääsimme neljän parhaan joukkoon. Ja vielä sijoittuiduimme toisiksi...tosi hienosti meidän pikku "pölkkypäältä"!!! Palkinnoksi tuli kolme pussillista luita, hihna, kangaskassi, iso kuiva "makkara", narupallo, pokaali ja ruusuke. Hienot palkinnot oli kyllä Amerikan Akitoiden järjestämässä kisassa.

3 kommenttia:

  1. jopas nyt jotain...onnea pikku-rikille!!!
    t.kasvattaja-äiskä

    VastaaPoista
  2. järkättäispä täälläki mätsäreitä talvisin mut ku ei.. :/ ainoot halleissa jos on, mut harvemmin.. ei oo päästy ku yhteen mätsäriin ku rohkenin lähteen niin myöhään.. tullaan siis hugon kans lähes "pystymetästä" näyttelyyn..

    VastaaPoista
  3. jipii nyt vasta hokasin miten täällä saa kommentoituu.. :D

    VastaaPoista