maanantai 12. lokakuuta 2009

Mökillä


Lähdettiin koko perheen (mimmi-kissa jäi kotiin) voimin mökille sunnuntai aamulla. Annoin Rikille tuntia ennen automatkaa pahoinvointi lääkkeen, mutta siitäkin huolimatta koko farmarin takaluukku oli kuolassa...ei onneksi oksentanut eikä vatsa toiminut. Tarkoituksella jätin aamuruuat antamatta ja saivat ne vasta mökillä. Pysähdyttiin Tortinmäessä ulkoiluttamaan koirat, jos se vaikka auttaisi Rikin oloa. Takaisin tultaessa tulimme ilman pysähdystä ja kuolaa ei ollut juuri mitään autossa...jippii!!! Olikohan poika niin väsynyt ettei muistanut voida huonosti??


Remusta taas huomasi kuinka paljon nautti olla mökillä...ei hetkeäkään paikallaan. Remun on juostava vuorotellen jokaisen luokse tarkistamaan mitäs teet. Lapset pyöräilivät ja pitivät Remun hyvin liikenteessä... Ainoa hetki koko mökkireissun aikana Remu hetken makoili, kun söimme ruuan.


Riki oli myös paljon liike kannalla, mutta ei ollut niinkään kiinnostunut mitä muut tekevät vaan nautti mamin seurasta eniten. Minulla oli vastuullinen homma lapioida multaa kottikärryyn ja siinä Riki nukkui vieressä. Kunnon päiväuniin poika ei kuitenkaan kyennyt ja illalla uni maistui kummallekkin tosi hyvin.

2 kommenttia:

  1. matkapahoinvoinnista meillä.. ei ole enää oksennellut.. kop kop (koputan puuta.. :P) mut kuolaa jonkin verran.. sekin roimasti vähentynyt.. tosin nyt koira on alkanut pistään jarruja päälle kun hoksaa et pitäis takakonttiin mennä.. sitten kun sen sinne saa ja alkaa laittaa luukkua kiinni niin kovasti yrittää tulla pois.. laita siinä sitten luukku kiinni ku toisella on kuono kokoajan välissä... :/ eli uusi ongelma ja uudet harkat tiedossa taas.. :(

    VastaaPoista
  2. Riki on kaikenkaikkiaan kaksi kertaa autoon oksentanut. Kuolaamista vielä jonkin verran, mutta myös meillä vähentynyt. Uskon, että vielä loppuu kokonaan. Autoon meillä myös "harataan" vastaan..

    VastaaPoista