tiistai 6. lokakuuta 2009

Riki 6kk


Riki 6kk
Paino 21,5kg
Korkeus 56,5cm

Remu samassa iässä 52,5cm ja painoa 17kg.




Nyt oli pakko napata todistusaineisto- kuva, että Riki todellakin nostaa jalkaansa. Ja onkin kova poika merkkailemaan.. Remu aloitti nostamaan jalkaa vasta 8kk:den ikäisenä ja en olisi lainkaan pannut pahakseni vaikka Rikillä olisi kestänyt yhtä kauan tai kauemmin:)
Uusi kevyhäkki saapui postista ja piti se tietenkin heti koota (on vähän vaikeampi koota kuin entinen, mutta entisestä meni vetoketju rikki). Riki tunki pitkän kuononsa koko ajan väliin ja lopuksi sai jonkun hepuli kohtauksen häkin sisällä. Niin kakara...ja niin utelias!!!
Aamulla lenkillä tuli vastaan Lapinkoira Nita (1v,5kk) ja mentiin päästämään koirat vapaaksi jääkiekkokaukaloon, mutta sain pian ottaa Remun takaisin remmin päähän, kun pojalla ei ollut muuta mielessä kuin selkään nousu..Vähän aikaan sitten Remu jo rauhoittui narttujen perästä juoksusta, mutta nyt täällä liikkuu taas paljon juoksusia narttuja ja Remulla hormoonit hyrrää aivan liikaa.. Toivottavasti ikä tuo järkeä päähän!!! Nita ja Riki sitten painoivat keskenään ja vauhtia riitti.
Naapuriin muuttaa sitten meidän suureksi suruksi ja koirien iloksi narttu koira tämän kuun aikana...Juoksun aikana sitten varmasti selviää pysyykö pojat 120cm aidan takana...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti