perjantai 2. lokakuuta 2009

Agitätien treenit

Tänään oli Agitätien kuudes treenikerta ja pakko myöntää, että olemme kehittyneet...koko sakki! Paljon on vielä opittavaa, mutta sentään minunkin päähän on jotain jäänyt...esim. valssaus. Remu innostuu agilitystä mielestäni joka kerran enemmän..nyt on alkanut haukkumaan radalla (ihanan kimeällä äänellä:)!!!). Ja vauhtia riittää..vielä kun pysyisi itse perässä. Suurin kiitos kuuluu kyllä hyvälle ohjaajallemme Esa Lehdistölle, joka ei ole kertaakaan hermostunut meille tädeille (vaikka syytä varmasti välillä olisi). Taas saatiin kotitehtäviä ja huomenna on vankka aikomus pystyttää esteet ja kepit takapihalle...eikun harjoittelemaan.


Käväisimme Rikin kanssa eilen kasvattajan luona. Rikiltä leikattiin koneella karvoja korvista, jotta saataisiin ne kevyemmäksi. Katsokaa kuvasta meidän pikku lepakkoa:)...noi korvat saa mut kyllä päivittäin nauramaan ilosta ja surusta. Niitä on liimailtu ja teippailtu ja nyt ajeltu...mitäköhän vielä??? Aion kyllä viimeistään ensi viikolla teipata uudestaan ja vähän liimailla, joten pitäkää peukkuja!!!
Riki oli tosi vieraanvarainen eilen kasvattajan luona...otti ja kakkasi lattialle!! Rikillä on pari-kolme päivää ollut vatsa sekaisin ja en kyllä osaa sanoa miksi..poika kyllä tykkää syödä ulkona kaikennäköistä. Purkkaakin pureskelee kun löytää, mutta nykyään kyllä sylkäisee sen ulos kaarella, kun huomaan leukojen käyvän. Tänään taas kakka oli normaalia. Rikillä kyllä on selvästi herkempi vatsa kuin Remulla.
Riki on aloittanut myös nostamaan jalkaansa pissatessaan ja välillä merkkaa enemmän kuin Remu. Aamulla pojat löysivät nartun pissan jäljen ja mitä tekee pojat...vuorotellen merkkasivat toistensa päälle. Fiksuako??? Meillä on varmaan kohta soopelin väriset colliet, kun tarpeeksi lirauttelevat toistensa päälle:)

1 kommentti:

  1. Kyllähän se nyt värisuora pitää olla, jos ei muute ni värjäämällä ;o)

    VastaaPoista