keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Riki 1v



Miten tämä aika menee näin nopeasti, että pikku möhköfanttimmekin täyttää jo 1v:)
Synttärisankari sai perinteisen maksalaatikko"kakun" nakilla. Rikillä kuvassa vaan kärsivä ilme, kun ei olisi malttanut odottaa lupaa haukata...ja kuolalammikko lattialla levisi.



Ja sitten poika pääsi itse asiaan...näin nopeasti Riki ei ole vielä koskaan syönyt. Pelkäsi varmaan Remun hyökkäävän kupilleen:)



Suuret kiitokset vielä IHANASTA synttärikortista, joka saapui postissa tänään Rikin rakkaalta veljeltä Hugolta ja Minnalta Oulusta!!!! Suuret onnittelut Hugolle ja muille sisaruksille 1-vuotis päivän kunniaksi..toivottavasti omat kakkunne maistuivat myös hyvälle:)
Mun oli pakko pistää kortti puoliksi, jotta kummatkin pojat pääsi herkuttelemaan:)...ja hyvältä tuntui maistuvan, kun ei kauan leuat sitä jauhaneet.
Ps. Mistäs olet kortin ostanut?

3 kommenttia:

  1. Moi,

    ostin se paikasta nimeltä säästökuoppa.. :D sattuipa silmiini sellainen.. hugo ei ko. korttia saanut tietenkään mut jauhoi hirven luuta sitten senkin edestä synttärilahjaksi.. :)

    VastaaPoista
  2. ja Hugo kiittää ja kumartaa onnitteluista!!! Aika tosiaan on vierähtänyt silmissä.. :( noh.. toi on yhtä kakara ku pentunakin.. et sitä aikuistumista odotellessa, mut koko on toista.. :D muuten paljonko riki painaa tällä hetkellä? kuinka möhkö se nyt onkaan? :) Hugo edelleen varmaan sen 26kg...

    -Minna

    VastaaPoista
  3. onnea onnea,terv:jesse ja kiukkuinen lili neito;)(ehkä vielä lämpiää rikille,who knows??)

    VastaaPoista