lauantai 24. huhtikuuta 2010

Höpinöitä...



Kävin kasvattajan luona kuvaamassa tällä viikolla lk collien pentuja...neljää hienoa 4 viikkoista pojan viikaria. Tässä kuvassa ainoa vapaana oleva pentu ja pakko laittaa "tisukuva" tänne:) Sen päivänen lutkutus kävi ja emon ilme sen mukainen.
Pitäisi välttää käydä katsomassa pentuja, koska silloin aina nousee pienoinen pentukuume...mutta ei meidän sakkiin missään nimessä nyt voi tulla kolmatta koiraa. Remu ja Riki ovat kummatkin vielä itsekkin kakaroita:)...menisi pakka liian sekaisin (ja minä).



Naapuri Leevi on kyllä kiistatta Rikin parhaita koirakavereita. Nämä poikaviikarit jaksaa painita keskenään joka kerta, ja melkein joka päivä pääsevätkin painimaan:)


Pojilla on kokoeroa jonkin verran..Riki painaa 30kg ja Leevi 15kg, mutta vahingoilta ollaan suurimmaksi osaksi vältytty.
Leevin meno tiellä on Rikille kovin paikka pysyä pihalla...jos minä en huomaa Leevin tuloa ,niin karvat vaan pöllähtää ja Riki lähtee kaverin luo. Käskyn alla pysyy, mutta vaikeaa se on...



Sateisena päivänä otettuja kuvia, joten kuvien laatu ei parhain näin kevättä odotellessa...nurmikko ei viherrä, ei:(
Remu ei välitä Leevistä yhtä paljon kuin Riki. Leevi mielellään mielistelee Remulle ja nuoleskelee Remun huulia...ja tästä EI Remu välitä!!! Muutaman kerran Remu on "räjähtänyt" Leeville ja silloin jättää nuoleskelun väliin, mutta ensi kerralla taas sama homma.

Agilitya ollaan käyty säännöllisesti kummankin kanssa harjoittelemassa. Riki menee hienosti, mutta ei ole vielä "syttynyt" lajiin, jos koskaan syttyykään??!!?? Remulla vauhti päällä ja minä en pysy perässä.. sekä kouluttaja joutuu vääntämään minulle asioita rautalangasta, mutta pikkuhiljaa kehityn minäkin:)

Käväistiin Susannan kanssa kokeilemassa ensimmäistä kertaa mölli agilitya...huh,huh..jännitti yhtä paljon kuin ensimmäistä kertaa näyttelykehässäkin:=) Saimme Remun kanssa radalta hylätyn ja sitä odotinkin...arvasin ettei Remu mene puomia, koska epäilee sitä keinuksi. Keinu on Remulle kova paikka, koska pääsi silloin säikähtämään kunnolla ensimmäisen kerran sitä harjoitellessamme. Sitten pidettiinkin kunnon paussi ja kokeilimme keinua, joka meni hyvin. Viikon päästä keinu paukahti liian kovin ja Remu muisti taas alkaa pelkäämään sitä:( Ja tämän kokemuksen jälkeen ei ole tullut puomia mentyä ennen kisoja, joten tiesin ettei Remu mene siitä. Viime torstaina otin Remulla puomia ja hyppäsi alas kymmenisen kertaa ennenkuin luotti, ettei se ole keinu. Joten nyt on taas jätettävä keinu pois ja saatava poika luottamaan puomiin 100%. Harjoitettavaa riittää....tässä lajissa ei taida koira tai ohjaaja olla koskaan valmis:)

Muitakin virheitä kisassa tuli tehtyä, mutta ne tosiaan johtu täysin minusta:) . Kaikenkaikkiaan jäi positiivinen maku suuhun ja ehdottomasti mentävä uudestaan!! Onnea vielä Susanna ja Jämä hienosta suorituksesta..olivat neljänsiä:)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti