perjantai 2. huhtikuuta 2010

Kevät tulossa...vettä tulvii joka paikassa:(


Aamupäivällä käväistiin Susannan kanssa lenkillä ja tällä kertaa vain pojat olivat mukana. Namilla alkoivat juoksut, joten ei haluta sekoittaa poikien päitä turhaan = tappeluita, sekä sekarotuiset pennut eivät myöskään ole suunnitelmissa:)
Kevät ilmat todellakin tulossa...saimme välillä talsia pienissä "järvissä". Minulla fiksusti kumisaappaat jalassa, mutta joku toinen lähti talvikengillä:)...ja voitte kuvitella, että varpaat pysyivät kuivina. Kun pääsimme pienelle joelle, niin ylityskohdalla virtasi sen verran hyvin, että villakoira Jojo piti ottaa syliin...muuten olisi virta vienyt mennessään. Myös Remu mietti hetken aikaa, että onko tästä pakko mennä yli. (Remu on fiksu koira, joka kiertää vesilätäköt). Riki lähti reippaasti ensimmäisenä koirana ylittämään, mutta se ei yllättänyt, koska Riki juoksee muutenkin kaikki kuralätäköt läpi:(
Illalla lähdettiin Jonnen kanssa remmilenkille ja aloimme kepillä lyömään jäätä ojasta rikki, jossa vettä oli varmasti yli metrin verran. Arvaatte varmaan jo mitä tapahtui...Riki hyppäsi sitten fiksusti uimaan:))) Voitte olla varma, että kesällä tuo poika pääsee hiekkakuopille uimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti