keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Vatsat sekaisin ja wc-pönttö show














Rakkailla collukoillani oli sitten kolme päivää pakit aivan sekaisin ja alkoivat kummallakin samaan aikaan...oliskohan jotain vatsapöpöä liikenteessä?. Täällä ollaan lattioita pesty yötä päivää ja nautittu mahtavista tuoksuista. Miten voi kahdesta tuon kokoisesta koirasta sitä tavaraa tullakkin NIIN paljon...Remu sentään osaa pyytää ulos, kun ollaan kotona, mutta Riki suunnistaa automaattisesti jommankumman lapsen huoneeseen asioilleen. (Tätä tapahtuu vain silloin, kun vatsa sekaisin..kyllä Riki muuten on täysin sisäsiisti.)
Pojat ovat olleet nyt vähällä riisipöperö ruualla ja nälkä oli varmaan Rikillä eilen illalla aikamoinen, koska laitoin keittiössä ruokaa ja ihmettelin, että kuka leikkii vessan kannella pesuhuoneessa. (Jonnella oli ollut vatsa löysä ja wc-pyntyn reuna täynnä tavaraa...eihän miehet/pojat pysty ottamaan wc-harjaa käteensä?!?) Menin katsomaan ja kukas siellä olikaan nuolemassa täyttä tavaraa reunoilta...nälkäinen Riki! YÖK:( Onneksi ei varmasti kerennyt paljon samaan, koska kuulin sen kannen nostamisen ja paikalle heti syöksyin.
Aamulla käytiin naapurin lagoton kanssa lenkillä ja pojilla toimi vatsa normaalisti...JIPPII!!!
Saivat kunnon annokset ruokaa ja varsinkin Riki oikein ahmasi ruokansa nopeammin kuin koskaan.

2 kommenttia:

  1. Voi ressukoita.. onneks ovat parantuneet.. hugolla ei ole ollu vatsaongelmia.. toivottavasti ei tulekaan.. syömättömyys kuitenkin sen kuin jatkuu raksujen kohdalla, muuten kyllä syö luita yms jos vaan antaa, mut tiukalla linjalla olen ollut. ja se ulina nykyään.. aivan käsittämätöntä.. mut kai se joskus rauhoittuu.. miten riki.. onko se mitenkään narttujen hajujen perään ollu ja rauhaton kotona yms?

    VastaaPoista
  2. Riki on myös herännyt narttujen perään kunnolla..on yrittänyt astuakkin jo yhtä:) Pojat ovat sekaisin ulkona, jos juuri mennyt juoksuinen narttu, mutta sisällä ovat "normaaleja", eivätkä ulise.
    Tämä on tätä ihanaa uros koirien omistamista ja ennenkaikkea nuorien urosten:)
    Toivotaan , että aikuisiällä rauhoittuvat!

    VastaaPoista