keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Rikin ensimmäinen agility treeni takana

Lähdettiin Rikin kanssa "reippaina" ensimmäisiin agility treeneihimme ATT:n hallille eilen illalla(klo 21.30-22.30). Seuranamme siellä on irlanninterrieri Nami, pieni karkeakarvainen Portugalin Podengo Unto, kettuterrieri Tinka sekä vielä yksi kettuterrieri uros, jonka nimeä en nyt millään muista??? Mutta varmasti tämän kymmenen kerran jälkeen jää mieleen:)...ainoa koira jota en ole ennen treenejä nähnyt.
Harjoittelimme hyppyä, putkea ja keppejä. Riki yllätti minut tosi positiivisesti pysymällä paikka-käskyn alla koko ajan halutessani, vaikka häiriö tilanteita riitti enemmän kuin tarpeeksi. Tämä poika kun on saanut olla vaan "kotikoira" ja koulutus tilanteet tosi vähässä...nekin vähät aina omalla pihalla tai sisällä.
Hypyt eivät Rikille "tuottaneet" vaikeuksia, kun ne oli niin matalalla, että poika vaan juoksi läpi:) Pari kertaa nostimme ne 20 cm, jotta edes vähän joutuisi hyppäämään. Mutta tarkoituksella en halua vielä Rikiä hypyttää, koska poika on niin NUORI!
Putki oli aluksi Rikille liian outo ja pelottava, mutta kun menin itse putken toiseen päähän ja tungin itseni puoliksi sisälle makupalojeni kanssa (ja vielä mahduin sinne), niin tulihan poika sieltä reippaasti herkkujen perään:) Ja sen jälkeen menikin jo reippaasti läpi, eikä minun täytynyt enää putkeen tungea...onneksi kellään ei ollut kameraa mukana!
Keppien harjoittelu meni kanssa ihan mukavasti, vaikka Riki ihmetteli ensin verkkoja keppien ympärillä...tämä oli vasta eka kerta, joten kaikenkaikkiaan olin tosi positiivisesti yllättynyt Rikin toiminnasta!!!
Oli mukava tehdä Rikin kanssa töitä kahdestaan ja antaa aikani vain Rikille. Koska kotona Remu tulee aina heti paikalle ja Riki väistyy sivulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti