maanantai 15. helmikuuta 2010

Remu hierojalla ja Riki Tampereen ryhmis
















Remu käväisi tänään hierottavana Susanna Fräntillä (tmi Huiskehäntä) ja löytyihän sieltä oikeasta takajalasta huomautettavaa (samainen jalka, jonka takia päivystyksessä yksi yö vietettiin). Remu on välillä aina nukkuessaan pitkään ja noustessaan ylös linkuttaa hetken oikeaa takajalkaansa...mutta nopeasti vetreytyy ja painaa normaaliin tapaan.
Nyt seurailen tilannetta ja katsotaan mihin suuntaan menee , että täytyykö käydä eläinlääkäriä moikkaamassa asian tiimoilta.
Tämä oli toinen kerta, kun Remu oli hierottavana ja nyt oli rauhallisemmin paikallaan mitä edellisellä kerralla. Alkaa poika tottumaan?!? Sukukalleudet kyllä piti muutaman kerran katsoa, että ovat vielä tallella:) Ja pientä ulinaa piti välillä pitää.
Lattialle oli herännyt jostain kolosta hämähäkki ja sitäkin piti tuijotella...mutta ei onneksi päättänyt syödä sitä parempiin suihin.

Lähdettiin eilen Tampereelle koulutustukinäyttelyyn ajamaan kaameassa sumussa Klo 7 aamulla, jos olisi satanut vielä lunta ,niin ei olisi nähnyt mitään.
Uroksia oli paikalla 30 ja vain yksi Eri jaettiin...tuomari Marja Talvitie oli tosi tiukka:(
Riki oli Jun H ja arvostelu oli pelkkää koiran virhettä (myös muilla), joten mielestäni voisi koirasta lukea muutakin arvostelussa kuin vikoja...kai jokaisessa jotain hyvääkin oli?
Rikillä oli posiitiivista vain, että hyvä karvanlaatu...värissä sitten olikin huomauttamista.
Oliko tällä näyttelyllä tarkoitus vain opettaa harjoittelija tuomareille kaikki mahdolliset viat, mutta ei muuta???
Liikkeitä ei ainakaan katsottu, kun juostiin ympyrää vain kaikki yhdessä pienessä kehässä, jossa sai koko ajan pysähtyä. Edestakaisin juostiin kerran pari metriä ja sillä selvä. Eli nyt minä päätin boikotoida suomalaisia tuomareita loppu vuoden!! Enkö olekkin HURJA????

13 kommenttia:

  1. Moi. Ihana kuva remusta!!! Lumi pöllyää.. :) onpa tosiaan ihme että vain virheistä mainitaan.. luulis kuitenkin oppijoille tekevän hyvää huomata myös ne positiiviset asiat!!! Ja rikillä värityskö huono.. :D :D just joo.. mitähän ne olis sanonee hugon värityksestä sitte.. että huh huh ku on ruma väritys varmaan.. hylätty ois tullu siellä.. ihan naurattaa moinen homma.. noh.. tietääpä jatkossa ettei moisiin kannata osallistua jos tuollainen meininki on.. siis sitä ensimmäistäkään kertaa.. T: Minna ja Hugo

    VastaaPoista
  2. Tere!

    Tuomareista ei koskaan tiedä mistä tykkäävät, joten ehkä jännitys piilee juuri siinä??? Mutta viimeinen koulutustukinäyttely se kyllä oli munulle:(
    Tampereelle mennään uudestaan maaliskuussa ja siellä collieita riittää...viime vuonnakin oli lähemmäs pari sataa:) Joten odotukset ei korkealla vaan hyvinkin maan pinnalla:)
    Koskas te menette kokeilemaan?
    Kevät odotus terveiset Rikiltä velipojalle:)

    VastaaPoista
  3. tuomareilla pitäisi olla joku yhtenäinen linja mutta kuten olemme huomanneet näin ei ole;(arpapeliä..terv:katja,jesse ja lili

    VastaaPoista
  4. Valitettavasti se todellakin pitää paikkanssa, mutta ei luovuteta vaan mennään uudestaan...Otatko Katja kummatkin koirat mukaan Tampereelle?

    VastaaPoista
  5. en,tampereelle tulee vain lili,ja tarun koirat,myös sakemanni sissi,jonka minä saan esittää,hiukan jänskää esittää toisen koira,paineita;);)tosin kaikki tuntuvat aika helpoilta jesulin jälkeen;)t:katja

    VastaaPoista
  6. Mielestäni toisen koiraa on helpompi esittää, kun ei ole paineita:)
    Onko ne samalla päivällä siis kiinanharjakoirat ja sakemannit? Siellä nähdään sitten!

    VastaaPoista
  7. on joo samana päivänä..mua jännittää enemmin tää,mutta sissi kaunis tyttö joten eiköhän me selvitä;)

    VastaaPoista
  8. Hyvin pärjäätte:) Usko pois!

    VastaaPoista
  9. me ei nyt sit mahduttu lilin kanssa agility ryhmään;(onnea rempulle!!

    VastaaPoista
  10. Maksa 18€ jäsenmaksu, niin pääset halvalla harjoittelemaan agilitya sunnuntaisin:)

    VastaaPoista
  11. en mä voi vkl ottaa harrastusta,jessen hakutreenien takia..ne aina la tai su

    VastaaPoista
  12. OK! Keväällä siirtyvät agitreenit ulos ja silloin voivat olla arkenakin.

    VastaaPoista
  13. nyt olen hieman laiskakin,jos vaikka sais voimia kun kevät koittaa;)

    VastaaPoista