lauantai 30. tammikuuta 2010

Shetlanninlammaskoiran pentuja katsomassa

Käväisin keskiviikkona kasvattajan (Esmari kennel) luona katsomassa suloisia shetlanninlammaskoira pentuja 3 vkoa. Haidi oli pyöräyttänyt kuusi kaunista narttupentua:)
Onneksi kaikki oli narttu pentuja, niin ei kauhea pentukuume iskenyt päälle! Sekä ovathan pennut jo kaikki alustavasti varattujakin. Mutta suloisia tapauksia olivat kyllä kaikki;)
Meille ei kyllä tule vähään aikaan tai ei koskaan kolmatta...tänä aamuna pojat meni TAAS nokat maassa ja kummallakin täysin kuulo pois päältä.



Tässä minun suosikkini pennuista...suloinen ja omaa koko valkoisen kauluksen, jota shelteillä harvemmin tapaa.

Viikko on mennyt koirien kanssa mukavasti, kun on seuraa riittänyt: Maanantaina ja tiistaina aamulla käytiin reilun tunnin mittaiset lenkit metsässä naapurin Lagoton pennun Leevin kanssa. Rikillä ja Leevillä on aina lenkeillä täysi vauhti päällä ja sen jälkeen unta riittänyt.
Keskiviikkona ajelin Tuijan ja Borderterrieri Retun luokse (asuvat kanssa Ruskolla) ja olimme metsässä kaksi tuntia. Retu tapansa mukaan astui Rikiä takaa minkä kerkee...huvittavan näköistä, kun Riki juoksee eteenpäin ja Retu on perseessä roikkumassa takajalat vipottaen juuri ja juuri yltäen maahan. Ensimmäistä kertaa Riki hermostui "perskärpäseen" ja ärähti kunnolla...vähän aikaan jätti roikkumisen sikseen, mutta terrierin itsepäisyydellä mentävä uudestaan, mutta Riki ärähti samantien ja loppu lenkki mentiin sitten normaalisti leikkien. Hienoa , että Rikikin uskaltaa jotain sanoa eikä ole aina se alistuva osapuoli. Alkaa pojalla tulemaan ikää!!!
Perjantaina lähdettiin 1,5h hikilenkille Susannan ja Donnan kanssa. Koiria paikalla kymmenen ja menoa riitti normaaliin tapaan. Lisää näitä lenkkejä:)
Tänään käytiin metsälenkillä Annikan ja Australian paimenkoira Äijän kanssa. Riki ja Äijä leikkivät normaalisti ja Remu meni omia polkujaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti