maanantai 11. tammikuuta 2010

Chili kylässä



Kiinanharjakoira Chili kävi kylässä laittamassa poikien päät sekaisin:)..vaikka neiti on leikattu vähän aikaan sitten. Se ei kyllä taida meidän poikia haitata?!? Tai kyllä Remu jätti Chilin aika rauhaan, mutta Riki piti sitten enemmän huolta neidin "jahtaamisesta".
Käytiin tekemässä pieni remmilenkki ja se sujui yllättävän hyvin...Riki ei ollu koko ajan yrittämässä neidin takapuoleen.
Kaikenkaikkiaan vierailu meni rauhallisesti...mitä nyt Chili välillä rähisi poitsuille. Täytyyhän nartun näyttää pojille omat paikkanssa:)

Ennen Chilin tuloa otin pojat yksitellen etupihalle vähän "koulutukseen". Remu meni kuin unelma...jos joku jaksaisi tehdä töitä niin Remusta saisi oivan tokokoiran. Kukahan se mahtaisi olla????
Rikin menoon olin kyllä kanssa tyytyväinen...ottaen huomioon etten ole kuin kerran käynyt Rikin kanssa toko-koulutuksessa (Rikin ollessa 5kk). Sivulle tulossa Riki ihmeellisesti "peruuttaa" liian taakse istumaan...mä en ymmärrä miten se osaa sen tehdä:) Mutta ei haittaa koska toko ei ole minun lajini! Paikka käsky onnistui paremmin kuin hyvin...vaikka Jatta hiihteli suksillaan pihalla edestakaisin, niin poika pysyi PAIKALLAAN!!! Välillä vapautin pojan leikkimään ja suoraan piti mennä roikkumaan joko sauvaan tai yrittää suksesta kiinni:)
Näitä harjoituksia täytyisi vaan lisätä rutkasti eikä kerran kuukaudessa:(

Huomenna mennään pitkästä aikaa heti aamusta metsälenkille Borderterrieri Retun kanssa...sitä odotellessa:)

1 kommentti:

  1. siis toi Lilin turkki näyttää ihan kaameelta tossa,no yks takkukasa onkin kun vaihtaa karvaa..juu hyvin se tapaaminen meni,otetaan uusiksi;)terv:katja

    VastaaPoista