torstai 7. tammikuuta 2010

Narttu :) kylässä ja Riki 9kk



Kettuterrieri narttu Tinka saapui kylään loppiaisen kunniaksi ja voitte arvata kuinka innoissaan pojat taas oli...Niin innoissaan, että Remulla meni "hermot" ja piti hyökyttää Riki pois kilpailemasta nartun suosiosta. Sen päiväinen meteli ja rähinä oli päällä...Riki sai pienen ihorikon siitä seurauksesta silmän viereen. Onneksi ei mitään pahempaa. Selvästi nyt kun Riki alkaa tulemaan murrosikään, niin Remun otteet kovenevat. Pakko vaan rauhassa katsoa vierestä, kun pojat ottaa mittaa toisistaan:(
Eilen Remu rähisi Rikille nakin palasta ja tänään luusta, joten kyllä pojat jaksaa..



Tinkaa selvästi kiinnosti enemmän meidän kissa vanhuksemme, kuin liian innokkaasti kosiskelevat pojat. Mimmi- ronttia taas ei paljon koirat enää jaksa kiinnostaa...vaan nukkuminen, kerjääminen ja rauhassa oleminen.
Tinka oli ihana narttu ja todella vikkelä liikkeissään...colliepoitsut yrittivät parhaansa mukaan pysyä perässä. Kahvipöytään mennessämme kaikki kuitenkin nukahtivat rauhassa pöydän alle tai viereen.
Mahtoikohan koiria väsyttää aamupäiväinen mätsäri, jossa kaikki kolme olivat mukana:)
Vain hullut koiran omistajat lähtevät mätsäriin kylmään halliin, kun pakkasta ulkona oli -22 c ja hallissa sisällä varmaan -20 c. Pentuja oli kaikenkaikkiaan 69..huh,huh...Riki ja Tinka saivat kummatkin punaiset nauhat ja päästiin vielä jatkoon, mutta ei sijoitusta. Olin tyytyväinen Rikin menoon...seisoi ja juoksikin varsin hyvin...mitä nyt itse kompuroin jalkoihini, kun oli niin jäässä!!!
Kiitos seurasta ja avusta Katja, Jonna ja Esa:) ....Vaikka enää en kyllä tule, jos pakkasta näin paljon!



Tässä vielä yhteiskuva kolmikosta:)
Tervetuloa Tinka uudestaan kylään!



Riki 9kk

Korkeus: 61cm
Paino: 29,6kg

Riki on kuukauden aikana saanut korkeutta 1cm ja toivottavasti jää nyt tähän. Collieurosten säkäkorkeushan saa olla 56-61cm.

5 kommenttia:

  1. Joko laitetaan Kettuterrierin-pentu tilaukseen ;)

    VastaaPoista
  2. Jatta kysyi tänään, että saanhan äiti oman koiran???...huh,huh..kyllä meillä on nyt kiintiö täysi..ainakin muutaman vuoden:)

    VastaaPoista
  3. Tere! Yritinhän vihjata siitä hallin kylmyydestä! Toivotaan, että agissa käyttämäämme hallia lämmitettäisiin. Vai maksammeko siitä täyden hinnan, vaikka sisällä reilusti pakkasta? Tuleeko rajat vastaan?

    VastaaPoista
  4. on se komia poika tuo riki.. tosi komia!!! Kyllä hugokin saa olla veljestään ylpeä.. :) Terkuin juu nou.. :) ai niin pahat tappelut teillä menos.. noh.. ne selvittää paikkojaan.. eipä siinä muuta voi kuin toivoa ettei pahaa jälkeä tule.. :)

    VastaaPoista
  5. Moro.

    Vihdoinkin sain tänään Hugon punnittua ja vaivaiset 26,8 kg eli ei taida meikän pojasta tulla niin isoa kuin alkuun kuvittelin. Ihmekös tuo kun ei kasva kun ei ruoka maita!

    Terkuin Minna ja Hugo

    VastaaPoista