torstai 10. syyskuuta 2009

Voi tätä elämää..

Meitä vastaan tuli metsäreissulta Englanninbuldoggi "Pulska", jolta on juuri juoksut loppuneet. Remu otti neidin vastaan rauhallisesti ilman ylimääräisiä "sähläyksiä", mutta mitä tekee Riki...Hyppää selkään ja sen päivänen nylkytys alkoi!!! Hei mä en kestä...Nyt Riki on aloittanut myös narttujen pissojen nuoleskelun ja pissaamisen päälle. Ei enää tyhjennä rakkoaan kokonaan paitsi aamulla, kun ei poitsua meinaa saada edes ulos, kun niin paljon väsyttää??!!! Mä pelkään, että Rikistä kuoriutuu vielä pahempi "naistenmies" kuin Remusta. Eli mitä tehtävissä...joko pojilta kivekset pois tai alanko minä syödä rauhoittavia?...siinäpä vasta pulma!
Eilen illalla olimme toisen kerran Rikin kanssa aloittelevien tokossa ja täytyy sanoa että jotain se poika tajuaa/osaa, mutta minun pitäisi ehdottomasti lisätä harjoituksia kotona...mutta, mutta kun ei aika tunnu riittävän, kun aloitin työharjoittelun.. (seli,seli...)

3 kommenttia:

  1. JEE!! Elämää miesten kanssa! Voisiko tuota ratkaisumallia harkita ihan ihmismiestenkin keskuudessa?
    -Susanna-

    VastaaPoista
  2. joo vois rauhoittavat olla ihan jees
    t:Pasi

    VastaaPoista
  3. Hugo ei viel nosta jalkaa.. mut eilen lenkillä.. huoh.. nenä kiinni maassa kokoajan.. mietin siinä että onko nartuilla juoksu ja pojua alkanu kiinnostamaan "miesten" jutut.. tiiä häntä.. mut hermohan se oli palaa siel.. tokoa kiinnostais myös alkaa harrastaan mut ei oikein pääse ryhmiin.. :/ arkitottiskurssilla sentään ollaan vähän päästy harjottelee tokoliikkeitä.. ihan hienosti meni viimeksi sellanen ruutuharjoitus jossa koira piti jättää jokaisella sivulla istumaan, maahan ja seisomaan ja itse jatkoi matkaa.. Hugo hienosti handlas homman siihen nähden kun ei olla paikallaoloa esim seisten harjoiteltu eikä kyllä maatenkaan saati että minä olisin kiertänyt sen luokse takaisin takakautta.. mut kiva olis päästä ihan oikeelle tokokurssille mut hankalaa näyttää olevan.. :/

    VastaaPoista