maanantai 14. syyskuuta 2009

Hyväntekeväisyys mätsäri su 13.9

Lähettiin mätsäilemään, kun oli hyvä ilma ja tuotto meni Turun eläinsuojeluyhdistykselle. Tarkoituksena oli vain lapsi&koira kehään osallistuminen, mutta paikan päällä päätin Rikin sitten ilmoittaa...vaikka pojalla on teipatut korvat ja vielä 5centin kolikot tukemassa. Mutta ennen kaikkea hienosti "jeesus-teipillä" laitettu...(Kiitos kuuluu Annikalle!)
Remu ja Jatta pärjäsivät hienosti tullen ensimmäisiksi...neiti iloinen pokaalistaan ja ruusukkeestaan! Palkinnossa oli myös koirille tarkoitettu pehmokoira, mutta sitä ei koiruudet saaneet vaan neiti piti itsellään...(Ihan kun niitä pehmoleluja neidin huoneessa olisi jo tarpeeksi!)
Suurien pentujen kehässä oli sitten maailman nopein tuomari..Koira parit heti juoksemaan yhdessä edestakaisin ja kerran ympäri. Välittömästi nauhat käteen. Tällä kertaa saimme punaisen nauhan. Punaisten kehässä pääsimme neljän parhaan joukkoon teippikorviemme kanssa?!?...Sijoittuiduimme lopuksi kolmanneksi. Tuomari kehusi Rikin rakennetta ja väriä.

Riki nosti jalkaa ensimmäisen kerran pissatessaan sunnuntaina...EI VIELÄ TARVITSE ALOITTAA!!!...please...Remu nosti vasta 8kk:den ikäisenä. Onneksi tänään aamulla ja päivällä pissasi kuin tytöt konsanaan...olikohan vain vahinko sunnuntainen. Toivon mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti