lauantai 17. heinäkuuta 2010

Uintia,uintia

Lähdettiin eilen illalla koko perhe uimaan Maskun "rivieralle" koirien kanssa. Remu aloitti sellaisen vinkumisen ja innostus haukun, jonka kaikki tunnistavat jotka meidät on agility harkoissa nähneet:)))
Nyt vesi oli sen verran lämmintä, että minäkin uskalsin mennä uimaan..Remu haukkui rantavedessä ja sanoin, että "älä siellä hauku vaan tule tänne". Ja niin poika lähti tulemaan vapaaehtoisesti uimaan. Remu innostui niin paljon, että kävi useampaan otteeseen uimassa ja kerran oikein hyppäsi veteen:))
Riki otti rauhallisemmin ja kävi uimassa vaan pari kertaa...taisi olla vesi jo liian lämmintä Rikin mielestä.
Lähdimme uinnin jälkeen Jonnen kanssa lenkille koirien kanssa ja vastaamme tuli vapaana 8-vuotias labbis narttu, joka lähti tulemaan meitä kohti vauhdilla. Ohitti minut ja Rikin, ja jatkoi matkaa kohti Jonnea ja Remua...ei labbista kiinostanut koirat vaan Jonne:)) Hyvä ettei syliin hypännyt... Jonne oli aivan ihmeissään, mutta pojat pelasti tilanteen. Alkoivat sen verran innokkaasti haistelemaan nartun takapäätä, että narttu päätti hipsiä takaisin omistajiensa luokse (vanha pariskunta, lapseton). Taisi narttu olla aika lapsirakas koira!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti