keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Gapo- pentu kylässä ja uintireissu



Jaana käväsi yhtenä iltana kylässä uuden valkkari pentunsa (14vko) Gapon kanssa..kyllä valkkari pentu näyttää pehmolelulta tässä iässä:)
Kuvassa näkyy hyvin Rikin leikkikutsu...tassulla päähän! Gapoa kyllä enemmän kiinnosti Remu kuin Riki.Mutta Remu tapoidensa mukaan jatkoi vaan omia juttujaan...eli pallon kiikuttamista eteeni.



Lähdettiin illalla Annikan kanssa uittamaan koiria Maskun koirien "rivieraan"...voitte kuvitella, että koiria siellä riitti näillä helteillä.



Pakko sanoa, että Äijällä on kyllä jännä tyyli uida...etujalat kauhovat veden pinnalla, ja vettä roiskuu:)))) Ei ole uintitaktiikka vielä aivan hallinnassa..Rikin meno on paljon sulavampaa, rauhallisempaa eikä vettä roisku ollenkaan. Mutta näinhän se menee..kaikki ei voi olla kaikessa hyvä.
Remua vähän "tuuppasin" peppusta, kun oli jo niin syvällä, että jalat ei osunut maahan, joten pari uinti vetoa Remukin veti tällä kertaa.. Vesi oli kyllä niin lämmintä, että se kyllä ei enää yhtään virkistänyt.




Aamulla lenkillä Remu hypähti pusikosta pois kunnolla ja ensin säikähdin, että käärme puraisi, mutta kuonoa alkoi raapimaan eikä siinä näkynyt mitään jälkiä, joten ampiainen se sitten täytyi olla. Hetken päästä siihen nousi patti, mutta sekin hävisi vartin päästä. Tämä olikin jo toinen kerta Remun elämässä ampiaisen pisto.
Remu vetää puoleensa paljon enemmän hyttysiä ja paarmoja kuin Riki. Remulla varmaan musta väri tekee tässä asiassa tehtävänsä...
Remu kyllä muuten kestää helteet paremmin kuin Riki..liikkuu enemmän ja viihtyy edes vähän aikaa aurinkossa. Mitä Riki välttää, jos mahdollista.

2 kommenttia: