lauantai 20. maaliskuuta 2010

Tampereen KV



Lisäsin vielä kuvan Rikistä Tampereelta, koska sain kuvaajalta luvan kuvaa käyttää:)


















Aamulla heräsin klo 4:50 "reippaana" ylös ja olin jo klo 5:00 koirien kanssa aamulenkillä. Pidin koirat koko matkan vapaana, kun ajattelin ettei varmasti ketään tähän aikaan kulje missään. Yhtäkkiä eteeni tuli peruuttaen auto (nukuin varmaan, kun en sitä huomannut) ja nainen kyseli neuvoa kadun nimessä...koira kyydissä ja myös matkalla Tampereelle, mutta oli hakemassa koirakkoa mukaansa . Eli muitakin aamuvirkkuja oli liikenteessä...
Lähdin klo 5:45 ajamaan kohti Mälikkälää hakemaan Annikaa seurakseni. Tällä kertaa Australianpaimenkoira Äijä ei lähtenyt kehiin vaan jäi kotiin nukkumaan. Kiitos Annika seurasta!!!
Tampereelle saavuttiin n. klo 8. Eikä tarvinnut jonottaa parkkia eikä tarkistuksia...loistavasti hoidettu homma!
Kehä alkoi klo 9 ja mitä tekee Riki...haukottelee, haukottelee, haukottelee. Tuomarin tullessa Rikin kohdalle on poika melkein "unessa". Riki ei missään nimessä ole aamuvirkku koira ollut koskaan:)...aamulenkille pojan saa lähtemään ,kun minä ja Remu painutaan ulko-ovesta pihalle. Sitten "jaksaa" nousta ylös ja tulla lenkille. Tämän takia olisin tosi tyytyväinen, jos collie kehät edes joskus alkaisivat vasta päivällä!!! Mutta ei...aina aamulla aikaisin.
Onneksi Riki vähän piristyi, kun lähdettiin juoksemaan. Mutta jotain uutta Riki teki kehässä mitä ei ennen ole tapahtunut...poika menee ISTUMAAN!!! Siis täh...oliko Riki niin väsynyt, että peppu painoi vai "oppinut" jotain uutta?!?! No...ei muuta kuin seisonta harjoituksia!!!
Kaikenkaikkiaan näyttelypäivä meni loistavasti...Riki oli jun eri2, PU4!!! Tuomarina Adrian Landarte, Uruguay.
Kun lähdimme näyttelyalueelta pois ja olimme parkkipaikalla, niin naisella oli kolme tibsu urosta, jotka hurjina kaikki kolme murisivat/ärisivät Rikille. Ja mitä tekee Riki...alkoi murisemaan takaisin. Oho..alkaa pojasta kasvamaan Uros!! Nyt jo:(
Seuraava näyttelu onkin sitten Mynämäellä toukokuussa.

3 kommenttia:

  1. ONNEA koko sylin täydeltä! Rikillä todella mahtava tulos. Laskin hätäseen että pelkkiä juniori uroksia on ollut kehässä 13kpl.

    VastaaPoista
  2. Kiitos,kiitos!!!
    Junioireita oli paikalla 11, joten hyvin meni:)
    Ja menihän teidän Sentilläkin loistavasti!

    VastaaPoista
  3. ihanalta löntykseltä kuulostaa riki.. :D hugo taas on paljon aktiivisempi.. ei oo tarvinnu viel lenkille houkutella.. tai ulos ylipäätään.. mut aamulla viiden jälkeen kun se pääsee ulos niin siellä se sit unisena makoilee vaan.. :D mut kyl se lenkillä on reipas jo ysiltä.. :) reippaampi ku emäntä ite.. :( vai murissu on muille koirille.. hugo alkanu tekee sitä et ku vastaan tulee koira, murisi se tai ei, niin hugo alkaa vikistä ja kohalla hyökkää kohti!! arvaa raivostuttaako kun ei kiellot auta eikä mitkään.. toivottavasti ei murinoita edes tule.. mut rasittavaa se on näinkin päin kuin meillä menee..

    terv Minna

    VastaaPoista