maanantai 8. maaliskuuta 2010

6.3 Remu 2v ja Tallinna näyttely















Remun 2-vuotis synttäreitä vietettiin vasta sunnuntaina, kun me Rikin kanssa päästiin kotiin vasta kahden aikaan yöllä. Remu osasi kauniisti odottaa kakun kimppuun pääsemistä...mitä ei voi sanoa kahdesta muusta karvallisesta:) Mimmi-kisu oli ainakin sitä mieltä, että hänen ei tarvitse odottaa mitään ,vaan Rikin kupista voi jo hyvin aloittaa.



Remu aloitti syömällä "kynttilät" heti, niin kuin kuvasta näkyy:)


Tallinnan näyttelyssä tuli sitten Rikin kanssa pyörähdettyä, tuloksena jun eri2 ja PU2.

(Kuva näyttelypaikalta). Tuomari jakoi vain eri:t kahdelle jun urokselle ja kolme avoimen luokan urosta sai Eh:t. Ruotsalaisella oli tiukka linja, koska sininen nauha tuli veteraani nartulle. Enempää en seurannut collieiden kehää, mutta ehdottomasti oli hammas tuomari, koska ekan kerran minä näin, että collieilla lasketaan hampaat ja se olikin tarkka laskutoimitus.

Rikin käytökseen matkan aikana olen tosi tyytyväinen...hiljaa häkissä ja hytissä. Uutta oli paljon...varsinkin laivalla ja pientä epäröintiä Rikissä oli välillä havaittavissa, mutta reippaasti poika meni eikä säihkähtänyt mitään. Paitsi , että laivan ulkokansi liukkauden vuoksi oli Rikille kova paikka...siellä ei ollut kiva kävellä. Välillä jouduin vähän tuuppaamaan pepusta, jotta päästiin eteenpäin, mutta sinnekkin poika kuitenkin sai tehtyä "asioitansa".

Yöllä kun päästiin kotiin..Riki oikein heräsi, kun tajusi olevansa kotipihallaan. Sisälläkin aloitti sellaisen "tappomeiningin" toppahanskalle...murisi, haukkui ja hanska lenteli. Onneksi lopetti aika pian, koska minä olin niin väsynyt, että mahtoikohan pää osua tyynyyn, kun jo nukahdin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti