lauantai 23. huhtikuuta 2016

 
Jeti (kuva Marianne Timonen)

Pikkupojat pääsivät ensimmäiseen pentunäyttelyyn Helsinkiin 16.4 seuranaan ihastuttava Hjördis ( Shet Up Whats up) sekä upeat sisarukset Martta (Onnenpisara Miellyttävä Martta), Heili (OP Mainio Mimmi) sekä Hupi (OP Mahtava Miete).
Pikku pojat aloittivat kisaamisen keskenään, koska muista uroksia ei ollut pennuissa 5-7kk.
Jeti (Onnenpisaran Mukava Mestari ) sijoittui PEK1KP
Arvostelu : Erittäin hyväntyyppinen, kaunispäinen, hyvä ilme, erinomaiset korvat, kaunis ylälinja, hyvä luusto, hieman kapea edestä ja seistessä varvastaa hieman ulospäin. Erittäin kauniit liikkeet joka suunnasta katsottuna. Tuomarina Satu Tanner
Koda PEK2
Arvostelu : Hyväntyyppinen, erittäin kaunis pää ja ilme, hyvät korvat, hyvä luusto ikään ja kokoon nähden, seisoo kauniisti raajoillaan. Liikkuu vapaasti  joskin voisi ojentaa hieman enemmän edestä.
Hupi PEK3
Seuraavaksi oli vuorossa "isommat " urokset 7-9kk, joita oli ilmoitettu vain yksi. Koska tämä koira ei saanut KP:tä, niin Jetistä tuli PU1 :)
 
Sitten saimmekin siirtyä syrjään ja jännittää tyttöjä. Pienissä tytöissä voiton vei Martta ollen PEK 1 KP, toiseksi tuli Heili PEK2 ja kolmas oli Hjördis PEK3.
Seuraavaksi kisasi "isot" nartut ja heitäkin oli kolme. Kaksi ensimmäistä saivat KP:n. Nartuista voiton vei Martta, joten sisarukset pääsi kilpailemaan keskenään rodunparhaan-tittelistä.
Lopuksi kävi niin, että Jetistä leivottiin ROP (meidän pikkuisesta , oho !!) ja Martta oli VSP.
Onnenpisaran kennel oli ainoa kasvattajaluokkaan osallistuja ollen KP1 , Onnea vielä Sirkku!
Olimme suunnitelleet alun perin ilmoittaa Jetin ja Kodan parikilpailuun, mutta päädyin olla ilmoittamatta, koska Jetille olisi vähän liikaa juosta kolmeen otteeseen loppukehissä...
Ehdotin Hupin Mariannelle, että saa lainata Kodaa, jos tahtoo mennä...Marianne innostui asiasta ja ei muuta kuin ilmoittamaan pojat parikilpailuun.
Parikilpailulla aloitettiin isot kehät ja en olisi koskaan uskonut, että Marianne & Hupi & Koda voittivat !!! Onnea!!
Hienosti menivät , vaikka ei muuta kuin hetken kerinyt harjoittelemaan. Kodakin meni tosi hienosti vieraan ihmisen kanssa, vaikka välillä katse harhailikin missä muut ovat :) Varmasti auttoi Mariannen hyvät sydän-namit.
 
Parikilpailun jälkeen pääsimme koko porukka kasvattajakehään... Olin niin jännittynyt tilanteesta etten osaa sanoa kuinka monta kasvattaja ryhmää oli.. Mutta enemmän kuin neljä (koska neljä sijoittuivat :) ) Ja yhtäkkiä huomasin, että meitä oli enää jäljellä neljä. Ja lopulta Onnenpisaran kennel voitti !! Jee!! BIS1
 
Ja sitten oli  Jetin ja minun vuoro mennä loppukehiin...ja sitten alkoi jännittämään ..Taaskaan en pystynyt keskittymään mitä ympärilläni tapahtuu...
Sen verran näin, että tuomari viittoi meidät tulemaan kehän keskelle..what??olemmeko jatkossa??
Lopulta olimme RYP-2!!! OHO!!
 

kuva Marienne Timonen
Martta, Koda, Hupi, Jeti ja Heili

Jeti ja Koda meidän komeat Onnenpisarat <3 p="">
Kuva Marianne Timonen

Pakko vielä laittaa kuva minusta ja Jetistä , vaikka Jeti olekkaan edustavimmillaan tässä kuvassa, mutta omistaja on :) :)
Uskomaton päivä ja taaskin suurin jännitys purkaantui seuraavana yönä, enkä saanut nukuttua kunnolla..

1 kommentti:

  1. Ihanan Helgan ihanat pennut <3!!!
    Rapsutukset pojille. Toivottavasti taas pian nähdään!

    VastaaPoista