maanantai 29. heinäkuuta 2013


Joku on ollut pikkuisen laiska päivittämään tietoja..yritetään uudestaan saada jotain aikaiseksi.
Tiidasta kasvoi upea neitokainen, joka on kyllä sulattanut niin minut kuin äitinikin.
Ensimmäisiä juoksuja odottelimme pitkään....tulivat 1,2 kk ikäisenä. Ja nyt toivomme , että välit pysyvätkin pitkinä :) Näin ensimmäisen narttu koiran omistajina hämmästyimme miten haluttomaksi, veteläksi ja ruokahaluttomaksi neiti muuttui :(
Joten kerran vuodessa tulevat jouksut sopii meille mainiosti!!
Tiidan kanssa aloitettu agilityn alkeita ja toiveissa olisi, että tyttäreni pääsisi syksyllä alkeiskurssille Tiidan kanssa. Pidetään peukut pystyssä!

 Kuvassa vas. Tiida , siskonsa Oma ja Nonna , sekä emo Sofi . Kuva otettu Porissa 27.7.2013 , jossa olimme kasvattaja luokan 1 ja KP. Onnea kasvattajalle Katriina Kauhaniemi, Shet Up kennel !!!

Tiidan kanssa kierretty näyttelyitä aika ahkerasti...eikä ollenkaan huonolla menestyksellä. Kun ottaa huomioon, että shelttejä kehissä riittää ja taso on kovaa ...ja sehän vaan on hyvä juttu!

Ollaan oltu:
PN 3 X 1
PN 4 X 1
SA X 5
NUO ERI X 2
JUN ERI X 6
 JUN EH X 2

Seuraavaksi jännitetään lonkka ja kyynär tuloksia...Tiida menee kuvattavaksi 1.8 :)
Tiida on meidän kaikkien ihanoima "mustilainen", "tönö" ja "Tiitulainen" . Voiko parempaa nukkumiskaveria saada kuin neiti, joka makaa vieressä selällään jalat suorina  kohti taivasta. Tiida , meidän poikatyttö :D

 
Tico "rakas pikkumieheni" on aivan oikeanluonteinen ja ihana uros minulle :) Parempaa shelttiä en olisi voinut kainalooni toivoa!!
Ticon kanssa ollaan hullaannuttu agilityyn ja sitä jatketaan harrastus mielessä. Hyvinkin voidaan joku päivä uskaltaa kisaamaan virallisissa, mutta kiire meillä ei ole :)

Riki "the möhköfantti" on saanut sydänmeni itkemään verta muutaman kerran :( . Rikillä valitettavasti on lonkkien nivelrikot alkaneet vaivaamaan ja kipu selvästi "lyö välillä läpi" . Ja Riki on ollut arvaamaton käytökseltään.
On hyökännyt Ticon päälle useamman kerran aivan syyttä ja myös Remun. Ja kerran olin minäkin välissä ja Rikin hampaat oli minun ranteessani :(
Rikillä aloitettiin uusi lääkitys keväällä, joka on tarkoitettu nivelrikkoisille. Pilleri, joka annetaan vain kerran kuukaudessa. Aluksi näytti hyvälle, mutta päällekarkauksia on ollut sen jälkeenkin.
Rikillä on niin sanotusti lähtölaskenta alkanut...mutta minun on vaikeaa tehdä se viimeinen päätös, koska Riki on aivan ihana luonteinen koira ja niin nuori, mutta....kivut ovat liian voimakkaita toisinaan.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti