lauantai 15. tammikuuta 2011

Pallillinen vai palliton????



...siinäpä vasta pulma tai sitten ei...
Ja mikä on saanut minut näihin ajatuksiin...kuka muukaan kuin RIKI!!! Naapurissa juoksuinen Tanskalais-Ruotsalainen pihakoira ja mitä tekee Riki...kävelee ympäri kämppää eestaas ja vinkuu:(((..rasittavaa varsinkin , kun yrittää saada unen päästä kiinni. Pihalla sama homma...seisoo kuvan lumikinoksessa ja vinkuu. Onneksi ei lähde pihasta pois vaan katsoo kaihoisasti naapurin pihaa. (Joku oppi mennyt perille!!!)
Oletan , että hormoonit hyrrää enemmän nyt iän puolesta ja vielä poika saa pallinsa pitää, mutta jos ei jatkossa rauhoitu niin eläinlääkärin pöytä kutsuu...
Remu ei ole koskaan sisällä vinkunut narttujen vuoksi vaikka ulkona kyllä nuoleskelisi kaikki pisut ja nartut mieluusti astuisi:))

4 kommenttia:

  1. siis niin tiiän tunteen!!!asun kahden nartun ja yhden uorksen kanssa,ja kyllä nartut helppoja!!!jesse RAKASTAA kaikkia naisia,leikattuja tai ei,aivan sama,myös leikatut urokset käy...joten luulen et meillä kanssa kulkuset kilisee viimeistä vuotta..

    VastaaPoista
  2. Sama meidän pojilla:(((...täällä asustelee yksi leikattu Howavart ja meidän pojat yrittää aina astua sen...haisee sen verran hyvälle!!
    Toisaalta "uskon", että ikä toisi poikien hommiin järkeä, mutta pitääkö paikkansa???..aika näyttää..
    Uskon, että sulla vielä hankalampaa Jessen kanssa, kun samassa taloudessa narttuja:))

    VastaaPoista
  3. meillä kans hugo vinkuu.. tai vinkui ennen matkaa. (nyt ollut tosi rauhallinen) mut aattelin kans et jos jatkuu moinen vikinä vanhemmal iäl niin pallit lähtee.. jos sua edes kiinnostaa.. :)

    VastaaPoista
  4. Uskon kanssa , että meitin pojilla nyt "paha" ikä näiden narttujen suhteen, joten uskon että rauhoittuvat:))..toisaalta remu ei ole koskaan sisällä vinkunut! Ruoka on kyllä Rikille maistunut hyvin ja ehkä vähän liiankin hyvin:))

    VastaaPoista