maanantai 30. elokuuta 2010

Agilityn seuramestaruus kisat



Viime maanantaina osallistuttiin poikien kanssa seuramestaruus kisoihin. Pakko heti aluksi kertoa, etten ole koko kesänä yhtään ainoaa kertaa edes hypyttänyt koiriani esteillä..sen verran piti hellettä, että jätin suosiolla väliin:) Joten kylmiltään lähettiin menemään..

Riki osallistui aloittelevien luokkaan ja sijoittui viimeiseksi:)))...oliko yllätys..no ei:))) Minä ohjasin Rikiä liian nopeasti, kun en millään muistanut pojan hidasta tempoa agility radalla. Mutta olin ylpee siitä ettei radalla Riki yrittänyt tulla puomien alitse...mitä mielellään tykkää harrastaa. Rikistä ei agility kisakoiraa tule, mutta harrastamassa kyllä käydään silloin tällöin..tavotteita ei ole, mutta hauskaa pidetään. Koska Riki mielellään radalle tulee vaikka vauhti on mitä on:)))



Remun suoritukseen olen tosi tyytyväinen...kuumana kävi, mutta sittenkin meni tosi hyvin:))) Yhdelle esteelle ohjasin liian tiukan kurvin, joten puomi tipahti ja siksi olimme viidensiä:))) Remulla oli paras aika koko koira joukosta, joten kun tässä vielä tarpeeksi saamme harjoituksia, niin ehkä joku päivä meidät jossain kisoissa nähdään. Vielä meillä on paljon harjoiteltavaa kontakti esteissä, mutta pikku hiljaa hyvää tulee.
Aloitamme pienryhmässä taas tiistai-iltaisin (huomenna)treenit kouluttajana Tiina Jaakkola, jonka ottamat kuvat myös radalta on.
Agility on kyllä NIIN Remun laji..poika ei meinaa karvoissaan pysyä, kun radan näkee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti